02 MAJ 2018 - 16:09

Blommiga skjortor är riktiga storsäljare när det kommer till mönstrade överdelar för män. Av “naturliga” skäl så är det populärt med blommönster under den årstid som vi är i nu men det fungerar minst lika bra även under hösten och vintern. Det är med andra ord en riktig trend som aldrig går ur tiden. Denna säsong är det mycket blåa toner som gäller. Även bladmönster är trendigt just nu, något som fungerar för de flesta stilar och sammanhang.

DAHLINFAVORITER - BLOMMIGA SKJORTOR

I dahlins sortiment ryms ett stort utbud av blommiga skjortor. Både kontrastrika och färgstarka men också mer nedtonade och diskreta modeller. Du väljer! De flesta av våra skjortor passar minst lika bra till vardags som till fest. Nedan hittar du 6 av våra favoriter.

 

En riktig färgsprakande skjorta i 100% bomull. Satinbindningen i väven gör att du får en lyster utöver det vanliga. En perfekt skjorta för dig som vill sticka ut!

 

Skön linneskjorta med vackert blomprint. Mönstret ger en härlig känsla av vår och sommar. Blått tyg i manschett samt knapphål i orange gör att färgerna förstärks ytterligare.

 

Blommönstrad skjorta i ljusare färgskala med linnekänsla. Vita knappar är isydda med blå tråd, vilket förstärker ett sobert uttryck. Fin till både jobbet och under semestern.

 

Skön och sval sommarskjorta som är underbar att bära. 55% lin och 45% bomull. Snygg ihop med jeans men även med ett par chinos.

 

Vackert blommönstrad skjorta i skönaste bomullskvalitet. Passar till nästan allt. Fungerar lika bra till ett par mörka som ljusa byxor.

 

Blåmönstrad bomull/linneskjorta i snygg färgställning. Skjortan har en klassiskt button down krage samt enkel rund manschett.

Flera blommig skjortor och andra modeller hittar du i vår webshop: dahlinsweden.com/skjortor


Vill du se och känna på skjortorna samt få personlig hjälp kan du besöka någon av våra dahlinbutiker som finns runt om i landet: dahlinsweden.com/butiker

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar