03 OKTOBER 2018 - 14:20

Med nya årstider kommer nya kollektioner. Det är alltid roligt att bära det senaste modet,  men hur ska man kombinera plaggen? Vilka färger är extra inne i höst? Vi på dahlin tipsar dig om de hetaste trenderna i årets höstmode.

HÖSTMODE - BLÅTT

Inför årets höstmode är dova toner i blått extra hett - såväl på kläder som i inredning. Blå toner är alltid rätt i tiden och ligger behagligt i betraktarens ögon. Denna skjorta är något grövre men ändå mycket följsam. Skjortan har den rätta blå kulören och tillsammans med ett  par ljusa byxor eller ett par slitna jeans kan du använda plagget både till jobbet eller  middagen med vänner. Skorna bör vara åt det mörkare hållet, gärna mörkbruna i stilrent skinn - perfektion från topp till tå.

HÖSTMODE - MÖNSTER

Höstens mode bjuder också in till mönster i olika utföranden och färger. Dessa plagg är otroligt mångsidiga - du upplevs avslappnad, uppklädd eller vardaglig, beroende på hur du  kombinerar det med byxor, skor och accessoarer. Vårt tips är att låta skjortans mönster få vara huvudkärnan för att sedan kombinera detta med ett par mörka byxor och mörka skor. Skjortan har mycket detaljer och bör därför få sin chans i rampljuset.

HÖSTMODE - TRÖJA I MERINOULL

En behaglig tröja i merinoull kommer alltid att vara ett säkert kort under höst- och vinterhalvåret. Just hösten kan vara svår, då det ena stunden kan vara regn och rusk för att   sedan vara krispig luft och strålande sol.
Denna tröja är elegant och följsam samtidigt som den är mjuk och håller dig behagligt varm. Bär den över din finaste dahlinskjorta för en komplett look.
Detta utförande kräver sin sko. Här vill vi ha en sportigare prägel som går såväl till tröja som  till skjorta. Prince är det perfekta valet, en riktig lyxsneaker i skinn som ger ett balanserat intryck.

Känner du dig inspirerad och vill ta del av fler guldkorn? Här finner du hela vår höstkollektion.

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar