07 FEBRUARI 2019 - 20:18

6 tips inför all hjärtans dag!

 

Den 14 februari är det Alla hjärtans dag, den årligt återkommande högtiden för att visa kärlek, vänskap och beundran. Redan under medeltiden började man fira alla hjärtans dag, eller Valentines Day som det heter på engelska; i alla fall enligt legenden. Det är dock inte speciellt länge sedan vi i Sverige fick upp ögonen för denna kalendariska högtid.

 

Har du sett hur vi firar Alla hjärtans dag på Dahlin? Vi ger dig ett erbjudande och en gåva som du kan läsa om längre ner och så rekommenderar vi en skön skjorta som kan ge dig fjärilar i magen. Missa inte heller våra sex små tips på hur du kan visa din omtanke för någon du tycker om.

Upptäck också Dahlins nya skjortor för vårkollektionen 2019 här >>

 

 

Ge bort "fjärilar i magen" på All hjärtans dag!

Visst är det spännande när man får "fjärilar i magen" och energi frigörs i varenda cell i kroppen? Skönt och pirrigt på samma gång!

Dela med dig av den magiska känslan och hjälp till att pigga upp din omgivning. Med Dahlins stilsäkra fjärilsmönster på vårens kanske trendigaste skjorta har du chansen! 

 

 

Tips på "omtanke" på Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag kan man tycka vad man vill om, men en sak är säkert; att visa omtanke är aldrig fel. Alla hjärtans dag är en bra påminnelse om det. Generellt är det inte bara ens käraste som man visar sin omtanke för, utan alla man bryr sig om! Det kan vara en kollega, vän, pappa, syskon och så vidare.

Här har vi samlat några korta tips på hur du kan visa att du bryr dig.

1. Gör ett litet kort och skriv ner vad du känner för din vän, pappa, syskon eller partner!

2. Klä upp dig för att visa att personen och stunderna tillsammans är viktiga!

3. Köp en gåva; kanske bara en ask med gelehjärtan eller varför inte Dahlins Gåvokort med mervärde (se nedan)? Det är tanken som räknas!

4. Påminn om dagen ni möttes första gången eller från din/er barndom, eller ett härligt minne från tiden tillsammans!

5. Smid planer för framtiden och se hur ni kan hjälpa varandra!

6. Njut av alla hjärtans dag och fira livet! 

 

LÄS OM DAHLINS ALLA HJÄRTANS DAG GÅVA  >>

Gåva till dig och den du tycker om!

Hur ska man visa sin uppskattning, omtanke eller kärlek för någon som redan har allt?

Vi kom fram till att en skjorta är en bra present. Hos Dahlin hittar du många både snygga, sköna och åtråvärda skjortor av hög kvalitet som passar perfekt att ge bort i gåva.

Till den som uppskattar att "bestämma själv" kan det dock vara en bra idé att ge bort frihet; alltså ett gåvokort med extra allt och möjligheten att välja en vacker skjorta själv!

Med Dahlins gåvokort får du mervärde, vi bjuder på kostnaden upp till den dyraste skjortan i sortimentet och dessutom bjuder vi på frakten.

HUR FUNKAR DET:
Du köper gåvokortet för 1199kr här och ger bort det till nån du tycker om. Mottagaren kan i efterhand själv välja ut valfri skjorta upp till 200kr dyrare än gåvokortet!

Gåvokorten säljs bara tom 23:59 den 14 februari. Vi kan maximalt sälja fem st gåvokort / person. Gåvan, alltså skjortan, måste väljas av mottagaren senast 28/2 2019. Frakt ingår!

Köp Gåvokortet för SKJORTAN  >>

Vårens nya enfärgade skjortor med detaljer och mönster

En del av skjortorna i vårkollektionen är redan uppsydda och inlagda i butiken. 

På bilden ser du några av våra enfärgade skjortor i en favoritkvalitet, 100% bomull. Denna modell har cut away krage med fräsch brytning i fjärilsmönster både i kragen och på sidan av manschetten. Fina detaljer som gör dig unik. En skjorta som passar såväl till fest som vardag tack vare sin enkelhet men kraftfulla detaljrikedom.

Tänker du bära skjortan tillsammans med en kavaj kan vi tipsa dig om Dahlins matchande näsdukar.

hitta våra nyaste skjortor MED KRAFTFULLA DETALJER  >>

 

 

Matcha med en näsduk med fjärilar

Här kan du köpa en matchande näsduk till den enfärgade skjortan med fjärilsmönster i kragen och manschetten. En näsduk i samma mönster som detaljerna i skjortan gör din outfit komplett och genomtänkt och visar på hög stilgrad. 

 

NäsduK MED FJÄRILSMÖNSTER >>

 

 

Eleganta skor i buffelskinn

merida sko i buffelskinn

merida snygga skor av skinn från dahlin


Även på skofronten har vi fått in de första nyheterna på lagret. 

Merida är en elegant och stilren sko i putsat buffelskinn. Lite bredare läst samt skön innersula gör skon till ett lätt val. Hitta din storlek redan idag!

GENERÖS RETURRÄTT PÅ SKOR - OM DU VILL!
Du vet väl att du inte har något att förlora på att köpa hem och testa våra skor. Så länge du inte använder dem ger vi dig generösa returmöjligheter. Vi bjuder till och med på frakten.

 

Läs mer om splitter nya SKON "Merida"  >>

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar