10 JANUARI 2018 - 15:22

Är du på jakt efter en snygg väska? I detta inlägg delar vi med oss av herrväskor för olika tillfällen. Vi har både portföljer, ryggsäckar, axelväskor och weekendbags i vårt sortiment. Samtliga av äkta skinn med hög kvalitet.

PORTFÖLJER

En praktisk och snygg portfölj är ett måste för den stilmedvetne “businessmannen”. Passar bra i de flesta jobbsammanhang. Vår modell Medium har plats för en 13" dator och modellen Stor har plats för en 15”. Båda modellerna finns i svart och brunt. Buffelskinnet, detaljerna och fodret gör att samtliga portföljer känns väldigt exklusiva.

AXELVÄSKOR OCH RYGGSÄCKAR

Om en portfölj inte riktigt är din stil eller om du vill ha något mindre strikt till vardags, så är en axelväska eller ryggsäck passande. Här har du händerna helt fria och du kan enkelt få till både en snygg och praktisk outfit.

Axelväskan är den perfekta herrväskan som passar lika bra till skjortan som till t-shirten. Ryggsäcken är en stor trend just nu men det är ingen som har sagt att det måste vara den tradionella sportiga varianten. Stilmedvetne mannen väljer en modell i skinn.

WEEKENDVÄSKOR

Ska du ut och resa 2018? Då behöver du helt klart en weekendväska. Vår modell är stor och rymlig, vilket ger plats för det mesta som du behöver ha med dig. Den har dessutom gott om fack såväl invändigt som utanpå. Res med stil!

När vi ändå pratar om resor så vill vi tipsa om våra snygga necessärer med bra plats för dina hygienartiklar. Inredningen består av fyra stora fack där exempelvis deo och parfym står stadigt. I det stora öppna facket i mitten kan du lägga schampo och rakgrejer.

HÄR HITTAR DU DAHLINS HERRVÄSKOR

Alla herrväskor som vi tipsar om ovan kan du hitta i vår webshop. Du hittar dem dessutom i flera dahlinbutiker runt om i Sverige. Kika in på vår sida för att se vilka butiker som har våra väskor: www.dahlinsweden.com/accessoarer

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar