31 JANUARI 2018 - 09:56

Det blir allt ljusare utomhus och de flesta längtar till våren. Detta gör att vi redan nu börjar sukta efter ett ljusare mode med härliga färger. Vi på dahlin har börjat få in vårnyheter både i vår webshop och ute hos våra återförsäljare. Det kommer att komma in ännu fler snygga skjortor, tröjor och skor inom de närmsta veckorna så håll gärna utkik. I detta inlägg vill vi ge dig lite inspiration på herrmode inför våren.

VÅRINSPIRATION HERRMODE


Rosa satinskjorta med 
blomprint

För dig som vill sticka ut och Synas! En härlig färgsprakande skjorta i skönaste bomullskvalitet. Satinbindningen i väven gör att du får en lyster utöver det vanliga.


Vit multifärgad jacquardvävd skjorta

Från en av våra italienska vävare kommer detta mästerverk i tygkonst. Detta är inget tryckt mönster. Tyget är vävt i alla dessa vackra färger. Ett riktigt konstverk.


Vit skjorta med detaljer

Twillskjorta i finaste dubbeltvinnade bomullskvalitet. En elegant skjorta som inte blir formell tack vare infällningarna i både krage och manschett. Passar både till vardags och fest.


Fågelskjorta

En skjorta för dig som vågar ta för dig och sticka ut! Vacker skjorta med fågelmotiv och diffust blommönster i skönaste bomull.


Blå satinskjorta med blommönster

Det vackra blommönstret på det ljusa tyget gör att skjortan känns fräsch till våren. Satinbindningen i väven gör att du får en lyster utöver det vanliga.


Blå randig skjorta med gislekrage

Blåvitrandig skjorta med vår egna dahlinkrage. Fräckt blommönstrat tyg i såväl krage som manschett och en bröstficka.

Vill du ha mer vårinspiration inom herrmode? Följ oss på Instagram och Facebook! Där ligger vi varje vecka upp flera inspirationsbilder och stiltips. Du kan också ta del av filmer och hänga med “bakom kulisserna”. Om du vill vara helt säker på att du inte missar det allra viktigaste så är du även välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev: dahlinsweden.com/nyhetsbrev

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar