08 JANUARI 2019 - 17:19

JANUARI-REAN STARTAR IDAG!

För att göra plats åt Dahlins stilsäkra vårkollektion 2019 ger vi dig magiskt bra priser på skjortorna, tröjorna och skorna som finns på lagret. Passa på, först till kvarn!

 

 

 

 

 

SKJORTA MED MATCHANDE KNAPPAR

Rutig skjorta

Rutig skjorta

Rutig skjorta


En skön rutig skjorta i mjukt borstad kvalitet. Vi har förstärkt de grå inslagen i skjortan med en grå knapp. Skjortan har en bröstficka som är både praktisk och snygg. Vi rekommenderar att du bär skjortan med ett par grå byxor för ett sobert och klätt uttryck. Passa på - få kvar på lager!

Här hittar du DEN BLÅRUTIGA skjortaN >>

HÄR HITTAR DU DEN RÖDRUTIGA SKJORTAN >>

UPPTÄCK ALLA DAHLINS SKJORTOR  >>

 

 

KÄNGA FÖR VINTERVÄDER

HOPE heter en av Dahlins kängor som vi nu erbjuder dig till specialpris. Kängan är aningen högre och är utrustad med en grov sula som passar utmärkt för det svenska vinterklimatet. Denna snygga känga - som kombineras av grainskinn och slätt skinn - har vi dessutom försett med en extra detalj för helheten: snygg mocka i skaftet! En sko för den självsäkre mannen med stil.

 

ELEGANT TRÖJA - VÄLJ MELLAN TVÅ FÄRGER

Tröja med linksruta

Tröja med linksruta

Polotröja med linksruta

Snygg tröja i bomullsgarn från dahlin. Den snyggt stickade linksrutan gör att tröjan får extra elegans och liv. En skön och smidig tröja för alla tillfällen. Bär den över dina finaste dahlinskjortor.

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar