13 DECEMBER 2017 - 13:38

Julen närmar sig med stormsteg. Letar du efter den perfekta julklappen till din make, pappa, bror eller vän? I detta inlägg ger vi dig julinspiration från dahlin med fokus på olika stilar. Detta gör att du kan hitta något som passar alla, oavsett stil och personlighet.

Om du tycker att det är svårt att veta vilken stil som passar mannen som du ska köpa en julklapp till så fundera över hur han brukar klä sig, vad han gillar och vem han är.

KLASSISK

För män som gillar det stilfulla och eleganta. Passar de som klär i “businesslooken” eller som av någon anledning behöver klä sig mer åt det hållet. En diskret mönstrad skjorta, klassiska brougeskor och en svart portfölj blir ett fint julklappskit för den klassiska mannen.

SPORTIG

En sportig stil är precis som det hörs på namnet mer sportig, det vill säga lite mer åt det tuffare hållet. Män med denna stil gillar vanligtvis inte för strikt klädsel. Med en tröja i jersey, svarta sneakers i skinn och en ryggsäck får vi en snygg outfit som passar såväl till jobbet som på fritiden.

CASUAL

Casual är en mer avslappnad stil. Passar de män som inte vill känna sig för uppklädda. En zip tröja ger en ledigare look men kan passa bra även till finare tillfällen om den används som kavaj över en skjorta. Ett par boots i mocka ger ett bra komplement till detta kit.

KREATIV

Den kreativa mannen är den som gillar att synas och älskar detaljer som sticker ut. Den vackra Ängelskjortan passar perfekt. Skjortan ihop med en axelväska i svart och de snygga bootsen Tapora i putsat buffelskinn gör ett fint julklappskit till denna stiltyp.

Om du önskar mer julinspiration och vill ha hjälp att hitta den perfekta klappen så rekommenderar vi att du besöker en dahlinbutik. Vart din närmaste butik finns hittar du här: www.dahlinsweden.com/butiker

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar