22 NOVEMBER 2017 - 14:53

Söker du julklappar till honom? Då har du kommit rätt. dahlins kläder och accessoarer är uppskattade gåvor året runt, men framförallt till jul. En snygg skjorta kan sällan bli fel eller varför inte överraska med ett par nya skor? Vårt breda sortiment för den välklädde mannen hittas hos butiker runt om i Sverige och i vår egen webshop.

TIPS PÅ JULKLAPPAR TILL HONOM

En skjorta är populärt att ge bort till maken, pappan, sonen eller vännen. Antingen satsar du på en enfärgad modell eller en mönstrad. Tips är att matcha skjortan med någon av våra tröjor och ge bort som ett kit. Vi har ett flertal skjortor att välja mellan, samtliga är av högsta kvalitet.

En man kan aldrig ha för många skor, vilket gör att det är den perfekta julklappen. En klassisk elegant sko eller något mer uppseendeväckande, vad passar mannen som ska få en julklapp från dig?

Behöver han en ny portfölj eller en annan väska? En klassisk portfölj i äkta skinn håller i många år och passar de flesta men vi har också ryggsäckar, axelväskor och weekendbags. Välj mellan brun eller svart.

Vi på dahlin har fler tips på julklappar till honom, exempelvis en värmande mössa, en stilfull  plånbok eller varför inte en snygg och praktisk necessär?

Är du osäker på vad du ska köpa så rekommenderar vi att du besöker en av våra återförsäljare för att få personlig hjälp. Vart butikerna finns hittar du här: www.dahlinsweden.com/butiker

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar