30 MAJ 2018 - 11:31

Klicka här för en uppdaterad text och S/S 2019 kollektion skjortor, skor och klädsel till skolavslutningen >>

 

Nu är det den tiden på året då många olika typer av festligheter sker. Det är valborg, pingst, student, mors dag, bröllop och garanterat en och en annan födelsedag. Något som verkligen närmar sig med stormsteg till mångas glädje just nu är skolavslutningarna. Det är alltid kul att klä sig upp sig oavsett om det är man själv som blir firad eller om man ska fira någon. Därför vill vi i detta inlägg ge tips och inspiration för klädsel till skolavslutningen.

TIPS PÅ KLÄDSEL TILL
SKOLAVSLUTNINGEN OCH STUDENTEN

 

Vad är inte bättre klädsel till skolavslutningen än en blommig skjorta med härliga färger? Satinbindningen i väven gör att du får en lyster utöver det vanliga.

 

Oavsett om du tar studenten eller ska fira någon som gör det, så passar denna vita skjorta med sina färgstarka detaljer och den snyggt infällda fickan utmärkt.

 

En satinskjorta med vackert blommönster passar perfekt både som den är och under en kavaj. Matcha med finbyxor eller jeans i mörk eller ljus färg.

 

En vit skjorta i slimmodell är riktigt snyggt och passar perfekt till studenten. Flera av våra vita skjortor har avvikande tyg på insida av krage och manschett. Kul detalj som ger ett intressant intryck.

 

En linneskjorta kan sällan bli fel vid denna typ av årstid. Den snygga blåa färgen passar dessutom utmärkt vid både ledigare och festligare sammanhang. Avvikande mönster på insida av manschett.

 

För dig som gillar att sticka ut och verkligen vara festens mittpunkt så är en färgrik och mönstrad skjorta ett måste. Lika snygg att bära till ett par ljusa som mörka byxor.

Fler snygga skjortor och andra typer av plagg som fungerar perfekt som klädsel till skolavslutningen hittar du ute i dahlinbutiker runt i landet eller i vår webshop: dahlinsweden.com

Stort grattis till dig som tar studenten eller examen i år, vi önskar dig all lycka framåt!

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar