20 SEPTEMBER 2017 - 14:34

Hos oss på dahlin är alltid kvalitet i fokus. Det är en av anledningarna till att vi valt att behålla tillskärningen av våra skjortor i vår fabrik i Småland.

Att ha tillskärningen hos oss gör att vi får full kontroll från starten i produktionsprocessen.

- Jan Melkersson på dahlin Sweden.

KVALITET I ALLT VI GÖR

Om något t ex är fel i tyget har vi chans att rätta till det tidigt i produktionsprocessen. Dessutom har vi kontroll på att mönsterpassning av fickor, kragar och manschetter blir korrekt på ett mönstrat tyg som t ex rutigt eller randigt. Detta ”kvalitetstänk” är något som har varit viktigt för Heab/Hestra AB sedan starten 1919.

Heab/Hestra AB firar alltså 100 år om 2 år. Något som innebär att företaget har funnits betydligt längre än varumärket dahlin som skapades tillsammans med fotbollsspelaren Martin Dahlin efter Sveriges framgångar i VM 1994.

Att vi har funnits sedan 1919 gör att vi har lång erfarenhet och stor kunskap om tillverkning av både skjortor och andra plagg samt accessoarer. Hos oss är kvalitet viktig i allt vi gör.

- Fredrik Zimmerman, VD på dahlin Sweden

 

MYCKET STOLTA

Att vi har kvar tillskärningen i vår fabrik i Småland gör oss både stolta och unika i en bransch där i princip all tillskärning sker utomlands. Vi hoppas att även du som använder en dahlinskjorta känner stolthet över att bära ett plagg som till stor del är tillverkat i Sverige.

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar