06 JUNI 2018 - 17:52

Man kan nog säga att linneskjortor är sommarens skönaste plagg. Linne består av naturfibrer som andas på ett ypperligt sätt och det gör att temperaturen känns svalare än vad den faktiskt är. Alla våra modeller har vi förtvättat för att ge den rätta looken samt göra dem ännu mjukare och skönare att bära. En linneskjorta tillåts vara lite lagom skrynklig för ett ledigt uttryck.

TIPS PÅ SNYGGA LINNESKJORTOR

Våra snygga linneskjortor med ficka finns i flera färger, blått, rosa, grått och vitt. Skjortan får gärna vara lite skrynklig för att få en lagom ledig look. Skjortmodellen har ett vackert avvikande tyg i manschetten.

JACQUARDVÄVDA LINNESKJORTOR

En annan typ av linneskjortor som vi har är de jacquardvävda med dobbyeffekt. Knapphålen är sydda med avvikande tråd och den runda manschetten har en snygg detalj med blommigt tyg på insidan. Blir en härlig överraskning när du rullar upp ärmen.

MÖNSTRADE LINNESKJORTOR

Vi har också vackert mönstrade linneskjortor som passar utmärkt både till vardags och fest.

 

Sval och skön linneskjorta med blomprint. Blommorna är printade på det vita linnetyget och ger en skön känsla av sommar. Med blått tyg i manschetten samt knapphål i orange gör att färgerna förstärks ytterligare.

 

Kortärmad linneskjorta med abstrakt tryck. Skjortan har blåa knappar, bröstficka samt matchande blått enfärgat tyg i ärmen för att förstärka helheten. En detalj som du visar genom att vika upp ärmen om du vill.

 

Skjorta i 55% lin och 45% bomull. Sobert tryck med knappar i matchande färgställning. En skjorta för dig som vill ha något extra utan att sticka ut för mycket. Snygga till både linnekostymen och till jeans.

Fler skjortor hittar du ute i våra dahlinbutiker och i vår webshop: dahlinsweden.com/skjortor

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar