09 MAJ 2018 - 13:57

Pikétröjor är en riktig klassiker som bör finnas i varje mans garderob. Det är det perfekta plagget för den som vanligtvis bär skjortor men vill ha något mer avslappnat till vardags och speciellt under semestern. Det är också perfekta plagget för de som har en något sportigare stil. En pikétröja liknar en T-shirt men är vanligen sydd i något kraftigare tyg; av typen piké, och har knäppning i halsen och krage. Det gör att pikétröjor känns något mer eleganta än exempelvis t-shirts.

Hos oss hittar du flera snygga pikétröjor som passar många olika tillfällen. De finns i flera härliga sommarfärger och mönster men de flesta passar fint även under övriga delen av året. Har du provat att ha en piké under en kavaj? Kan vara riktigt snyggt och dessutom bra om du inte vill känna dig för uppklädd.

MÖNSTRADE PIKÉTRÖJOR

Våra mönstrade pikétröjor är lika skönt att bära till shortsen en varm sommardag som det är snyggt att matcha med dina favoritbyxor när du vill ha ett avslappnat uttryck. Vill du sticka ut och synas så tipsar vi om Blå Stormönstrad pikèskjorta och Rosa Stormönstrad pikèskjorta. För dig som vill ha det lite mer nedtonad men ändå ha något med extra karaktär så tipsar vi om Vit Printad Piké med krage. Passar såväl en dag på jobbet som en trevlig dag med vännerna på utflykt.

ENFÄRGADE PIKÉTRÖJOR

Vi har också enfärgade pikétröjor i ett flertal olika färger att välja mellan. Allt från svart och vitt till blått, grönt, lila, orange och grått. Sportiga och eleganta pikétröjor med tygdetaljer i knappslå och ok. Vår omtyckta pikékvalitet håller både formen och färgen på ett föredömligt vis.

Om du gillar våra pikétröjor så får du inte missa att även kika in på vår jerseytröjor och t-shirts. Du hittar samtliga här: dahlinsweden.com/pikeer-jerseys

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar