03 AUGUSTI 2018 - 14:14

Just nu är det REA hos dahlin. Vi rustar upp för höstens alla nyheter och erbjuder en rea med upp till 50% rabatt på utvalda varor. Passa på att fynda kvalitetsplagg och fina skor till nedsatta priser i vår webshop. Här nedan listar vi våra favoriter ur rean. Vi har valt ut några skjortor, pikéer och skor men du hittar många fler här: dahlinsweden.com

REA HOS DAHLIN - 9 FAVORITER

 

Stilren blå skjorta prydd med vita blad som passar vid alla tillfällen, uppklätt som till vardags. Ljus brytning samt orange detalj i manschetten gifter sig fint med knapphålen som går i samma orangea färg.

 

Långärmad skjorta i 100% linne. Ett härligt avslappnat plagg som med fördel kan vara lite lagom skrynklig för ett ledigt uttryck. Ett väldigt behagligt plagg som med sin murarkrage fulländar stilen.

 

En twillskjorta i utmärkt bomullskvalité. Färgstarka detaljer väcker liv och den infällda fickan ger extra karaktär. Dra upp fickpåsen ur bröstfickan och få illusionen av en färgstark näsduk.

 

Denver-skon är en modern sneakers som går i svart och vitt. Ett mjukt skinn omhöljer skon med sportiga effekter. Kan kombineras med de flesta plagg.

 

Alabama är en ledig och bekväm mockaloafer som passar perfekt i sensommaren. Mockan är perforerad för ett elegant utseende och inger extra skön komfort.

 

Snörboots i skinn samt nubuck och mocka gör dessa snörboots till det självklara valet för den stilsäkre. Den har en behaglig lättviktssula som underlättar längre promenader.

 

Enfärgad t-shirt med ficka i avvikande mönstrat tyg ger en sofistikerad look. Ett plagg som med sin omtyckta jerseykvalitet kommer finnas med länge.

 

Blommig pikétröja med krage. Ett klassiskt plagg som passar till det mesta. Mönstret sticker ut och inger extra karaktär.

 

En sportig variant av pikétröjan med tygdetaljer i knappslå och ok. En tröja som passar såväl till arbetet som till stranden.

Vill du fynda mer REA hos dahlin så bör du besöka vår webshop: dahlinsweden.com

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar