09 OKTOBER 2018 - 09:26

Begreppet Suit Up Day grundades i serien How I Met Your Mother då Barney Stinson, som själv var en synnerligen välklädd man, ansåg att allt fler borde anamma kostymen i sin vardag. Fenomenet blev en viral världssuccé och idag har detta blivit en alldeles egen dag i kalendern. Den 13 oktober är det dags för International Suit Up Day.

dahlins utbud av dressade skor ger dig precis rätt stil, dagen till ära.

SUIT UP DAY - SKINNSKOR

En välklädd man kräver sin sko. Suit Up Day handlar om att vara sitt finaste jag, i kostym. Framhäv kostymen med rätt attribut. Skorna vi listar nedan är ur dahlins ordinarie sortiment och finns i många olika modeller - allt för att du ska kunna bli ditt stiligaste jag.


Denna fina skinnsko är en av våra storsäljare som bör finnas i var mans garderob. Med sitt nätta och smakfulla uttryck kan du kombinera dem såväl till kostym som till jeans. Skorna får extra karaktär av den snygga stickningen på sulkanten.


Stilren klass är det som beskriver Kinsale. I putsat buffelskinn och snygg tåkappa med öppen snörning går den utmärkt ihop med ett par kostymbyxor. Med sin rena design är den favorit hos många.


Med fina detaljer är Brooks ett mästerverk i skokonst.
Detta är en klassisk broguesko med en sulkant som smälter in i designen. För dig som vill att skon ska utmärkas på ett stilrent vis.


Eleganta och tidlösa skor i putsat buffelskinn. Skorna har en snygg broguedetalj och en klassisk stängd snörning. Denna sko får vilken outfit som helst att lyfta och är mycket behaglig.


Förträfflighet och karaktär får du i dessa boots från dahlin.
Bootsen har praktisk resår i sidan för enkelt insteg. En klassisk och snyggt designad boots med fina drag.


Föredrar du skor med snörning är dessa boots i buffelskinn något för dig. Snörningen bidrar till exakt passform och tack vare dragkedjan i sidan får man ett enkelt insteg.

För mer skor och inspiration, besök dahlinsweden.com

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar