25 MARS 2019 - 08:25

SKJORTOR MED KORT ÄRM I FÄRG - NYHETER 2019

En kortärmad skjorta känns som ett måste till vår och sommar. Därför har Dahlin nu lanserat vårens nyheter med kort ärm. Faktum är att många av våra skjortmodelller finns med både lång och kort ärm. En skjorta med kort ärm kan kännas som ett skönt alternativ under varmare dagar speciellt om du i arbetet måste ha kavaj eller tröja. Det är också så att en kortärmad skjorta ger en cool, mer avslappnad stil. Prova att bära skjortan löst utanpå dina byxor, istället för instoppad i kostymbyxan.

Till skillnad mot exempelvis en t-shirt så ger en kortärmad skjorta ett lagom dressat intryck och kan användas såväl på jobbet som till grillfesten. Det bästa är ändå att du inte blir så varm i skjortan med kort ärm och att du kan välja om du vill framhäva att skjortan är kortärmad eller om du vill gömma den korta ärmen under arbetskläderna. Flera av våra kortärmade skjortor har snygga detaljer på insidan av ärmen eller på kragens insida som man gärna visar upp. 

kortärmad skjorta med kort ärm rosa

Somrig och sval, men het så in i Norden. SS2019 kollektion av skjortor med kort ärm

TIPS PÅ KORTÄRMAD SKJORTA FRÅN DAHLIN - ENFÄRGAD

Somrig rosa skjorta med kort ärm och blommönstrad insida av kragen. En snygg detalj som du kan välja om du vill visa eller ej. 

Kortärmad bomullsskjorta med bröstficka praktiskt för dig med insulinpenna eller andra behov för smart förvaring. Tygets textur ger ett elegant uttryck men ändå en avslappnad look som gör att du inte känner dig för uppklädd.

Årets snyggaste och mest eleganta kortärmade skjorta i blå färg till kontoret. Dessutom enfärgad blå i bomull. En klassisk cut away krage och med detaljer i kragen.

SKJORTOR MED KORT ÄRM - MÖNSTER

För dig som vill få till en stilig men ändå ledig look till grillfesten är en kortärmad skjorta det rätta svaret. Du kan lätt matcha skjortan med kort ärm till dina favoritjeans för en trendig och skön look på uteserveringen eller beachen. Spelar du golf? Då är saken avgjord; kortärmad skjorta är det nya stilsäkra kortet!

kortärmad skjorta med mönster

skjorta med kort ärm

skjorta med kort ärm blå

kortärmad skjorta med mönster blommor

skjorta med kort ärm blommor

COOLA SKJORTOR MED KORT ÄRM

sval kortärmad skjorta med motiv

Maskulin satinskjorta med kort ärm i svalt men exklusivt material. 

kort ärm mönster

Kortärmad skjorta med bröstficka i poplin och med ett vackert stilrent mönster.

cool kortärmad skjorta

Cool och somrig kortärmad skjorta i ett härligt material med mönster som påminner om näckrosor.

HAWAIISKJORTA - KORTÄRMAD SKJORTA MED ÖPPEN KRAGE

2019 är hawaiiskjortan tillbaka som nyhet. Modellen har sitt ursprung i en skjorta från 1800-talet som kallades 'palaka' när plantagearbetare från bland annat Japan, Kina, Portugal och Filippinerna skapade en sval kortärmad utanpåskjorta utifrån nationella varianter och med inspiration från sjömanskläder. Hawaiiskjorta är en kortärmad mönstrad skjorta, ofta i bjärta färger, och med motiv som anspelar på Hawaii eller Polynesien. Kragen på skjortan är öppen. Stilen är cool och svalkande och hetast på himlen just nu 2019. Vi har skapat tre unika varianter just för dig som gillar hawaii och som vill fira livet med "a walk on the wild side".

snygg skjorta med kort ärm

I filmen Scarface bär huvudpersonen, exilkubanen Tony Montana, en hawaiiskjorta i Miami och i teveserien Magnum bär huvudpersonen spelad av Tom Selleck hawaiiskjortan som normalt är nedstoppad i byxlinningen. På bilden ser du Dahlins självklara blå kortärmad skjorta med stort mönster. Stilsäkert och helt rätt sommaren 2019. 

 

Kortärmad skjorta i skön färg. Kampkragen ger ett ledigt uttryck. En snygg infälld ficka sätter pricken över i:et. De mörka knapparna blir en fin kontrast som gör att den kortärmade skjortan känns somrig.

 

Rosa självsäker bomullsskjorta med kort ärm. Tyget känns levande tack vare vävtekniken. Ljusa matchande knappar för en säker look i sommar.

 

Sval och skön skjorta med kort ärm med tryck av blommor. Skjortan har en kamp-krage för att ge ett trendigt intryck. Ett fantastiskt val.   

Fler kortärmade skjortor hittar du i våra återförsäljares dahlinbutiker runt om i Sverige och i vår nätbutik för skjortor med kort ärm förstås.

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar