03 JANUARI 2018 - 14:18

Det sägs att män aldrig kan ha för många skor. Det är oftast just skorna som sätter pricken över i:et i en outfit och kan förändra hela looken. Vi på dahlin erbjuder ett brett utbud av snygga skor för olika stilar och tillfällen.

TIPS PÅ SNYGGA SKOR FÖR MÄN

 

Vår modell Kinsale är en klassisk och elegant sko som bör finnas i varje mans garderob, oavsett stil. Denna sko är ett utmärkt val vid finare tillfällen men passar också perfekt att användas dagligen för dig som önskar att ha en “businesslook”.

 

För dig som vill sticka ut lite extra så är Volt den perfekta skon. Elegant och kaxig broguesko i putsat buffelskinn med inlägg av tweed. Denna sko sätter verkligen pricken över i:et i din outfit. Passar perfekt till fest men fungerar också utmärkt till vardags.

 

Ripley är en elegant och modern snörboot i putsat buffelskinn. De snygga broguedetaljerna gör att det känns som en klassisk sko samtidigt som modellen gör den mer åt det grövre hållet. En läcker kombination som gör den till den perfekta vardags- och jobbskon.

 

More är en klockren sko för den självsäkre mannen med stil. Blankt präglat skinn gör att den sticker ut. En sko som verkligen kan lyfta hela din outfit. Perfekt för fest men fungerar också fint till vardags ihop med en enklare klädsel.

 

Ett par klassiska brougeskor känns också som en självklarhet i de flesta mäns garderober. Vår modell Oban är en elegant och modern sko i putsat buffelskinn, med brougemönster och sulkant i ljusare läder. Passar både till finare tillfällen och till jobbet.

 

Tapora är en modern boot i putsat buffelskinn. En sko som vi har fått mycket fina kommenterar om. Tapora är skon som lyfter din outfit och får dig att sticka ut. Passar lika bra ihop med finbyxorna som med slitna jeans till vardags.

 

Ett par mockaskor kan också vara bra att ha hemma i skogarderoben. Vår modell Hicks har dessutom brougemönster som gör den till en klassisk sko som passar de flesta tillfällen. Varför inte köra på ett par i blått? Snyggt ihop med jeans.

 

Sneakers är något som de flesta män använder. Craig är en modell som är gjord av putsat buffelskinn och har en härlig sneakerssula. Perfekt för dig som vill blanda den sportiga looken med den klassiska.

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar