21 MARS 2018 - 10:34

Förutom den populära dahlinskjortan så designar och tillverkar vi andra typer av plagg, exempelvis stickade tröjor. Både i bomull och merinoull. Exempel är denna snygga flätstickade modell som passar de flesta tillfällen. Lycratråden i stickningen gör dessutom att tröjan håller formen på ett föredömligt sätt.

STICKADE TRÖJOR I MERINOULL

En annan vårnyhet är den finstickade modellen i merinoull. Merinoull är extremt lent för att vara ull. Det värmer även om det blir blött och dessutom “andas” det väldigt bra. Är det kallt ute så värmer merinotröjan dig och om det är varmt ute så blir du avsvalkad. Perfekta tröjan för alla tillfällen!

Merinoull är antibakteriellt i sig självt, vilket gör att exempelvis svettlukt minskas och eftersom bakterierna inte får fäste i merinoullet så behöver du inte tvätta tröjan särskilt ofta. Häng ut och vädra under natten så kan du använda den igen. Merinoull kliar dessutom mindre än vanlig ull. Merinoullen till våra stickade tröjor kommer från Zegna Baruffa, Italiens främst ullproducent som är kända för sin exklusivitet och kvalitet.

Våra senaste merinotröjor finns i 4 färger och består av 100% ull. De är varken för grova eller för fina. Passar fint ihop med dina dahlinskjortor och används med fördel både till jobbet och till fritiden. Snygga till jeans men även andra typer av byxor eller shorts.

BOMULLSTRÖJA MED RUTMÖNSTER

Vi har denna vår även tagit fram en härlig bomullströja med snygg vävd ruta på frambålen. Något som ger en klassisk och elegant känsla. Lika snygg på jobbet som på fritiden. Lycratråden i stickningen gör att tröjan håller formen. 98% bomull och 2% lycra.

STICKADE TRÖJOR TILL DINA DAHLINSKJORTOR

Alla våra stickade tröjor passar perfekt att ha över en dahlinskjorta. Kombinera och matcha gärna med olika typer av mönstrade och enfärgade skjortor för en spännande look. Kika in i vår webshop för inspiration eller besök en dahlinbutik för att hitta dina favoriter: www.dahlinsweden.com

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar