18 JULI 2018 - 19:34

Vi är mitt i semestertider för de flesta av oss. Förhoppningsvis har du redan hunnit njuta av några soliga och lata dagar. Kanske passar du på att ta det lite lugnare i början för att sedan dra iväg på utflykter och aktiviteter mot slutet av ledigheten. Då kan det vara bra att tills dess se över din skogarderob. Du vill ha snygga sommarskor som passar i många lägen. Skor som gör att du både ser välklädd och avslappnad ut på en och samma gång. Vi har några tips till dig!

6 SOMMARSKOR SOM DU BÖR SPANA IN LITE EXTRA

 

Colorado är en av våra populäraste sneakers. En klassisk och stilren modell i vitt skinn med bakkappa i brunt skinn och detaljer i blå mocka. Passar lika bra till en tuff kostym som till dina favoritshorts.

 

Iowa är en sportig men också elegant mockasneakers i sobert uttryck. Passar i de flesta lägen. Kombinationen av präglad mocka och solid mocka gör detaljerna mer synliga.

 

Loafers är riktigt snygga sommarskor. Vår modell Zaragoza är en elegant präglad skinnloafer i black & white tema. Perfekt för lite festligare tillfällen. Lika passande till ett par finbyxor som till jeansen.

 

Alabama är en ledig och skön mockaloafer som passar utmärkt för sommaren. En sko som med fördel bärs med nätt strumpa för barfotakänsla. Mockan är perforerad för ett elegant utseende samt extra skön komfort.

 

Snygga Sonora är sportiga sneakers i skinn, mocka och canvas. Sulan sätter lite extra karaktär. Fodras i skinn för bästa komfort, precis som våra andra modeller. En sko för den självsäkre mannen med stil.

 

Tabasco är populär mockasneakers i stilren modell med fina detaljer. De vita skosnörena tillsammans med de ljusa stickningarna ger en fräschör till denna färgstarka sko. Passar lika bra till kostymen som till ett par shorts.

Fler sommarskor hittar du tillsammans med våra mycket omtyckta basskor i putsat buffelskinn ute i dahlinbutiker runt om i Sverige och i vår webshop: dahlinsweden.com/skor

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar