16 JANUARI 2019 - 14:12

INSPIRATION - STILFULLA KAP

På Dahlin gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig se snygg och vass ut. Styling handlar inte bara om kläderna dock. Vi vill att varje man ska trivas med sin look och känna sig välklädd. Just nu har vi många eleganta och stilsäkra klädesplagg till förmånliga priser så passa på att hitta något som dessutom gör din plånbok nöjd. Inspireras av bilderna nedan. 

1. TRÖJOR i ULL SÄTTER STILEN

Här kombineras en elegant tröja i finaste merinoull med en klassisk blå skjorta. Den blå tröjan har ett jaquardvävt micromönster som ger ett exklusivt uttryck. Dahlintröjan finns i flera färger; brun, blå och grå. En underbart skön tröja som alla män behöver ha i sin basgarderob. Lika snygg blir den när du har den hängandes över axlarna.

Snabba dig att lägga händerna på ditt favoritexemplar.

HITTA DAHLIN ULL-TRÖJOR MED MÖNSTER HÄR >>

 

 

2. SKARPT INTRYCK MED BLÅ SKJORTA

En blå skjorta ger ett kraftfullt och skarp intryck. En blå skjorta är ett måste i var mans garderob; har du ingen är det ett bra tillfälle att slå till nu! Skjortan, av finaste dubbeltvinnad bomull, är en klassiker av fantastisk kvalitet och tyget är skönt mot kroppen.

Skjortan har vackra infällningar i både krage och manschett - det gör skjortan elegant utan att bli formell. En klassisk rund manschett är pricken över i:et.

Dahlinskjortan är enfärgad men finns i antingen blått eller vitt utförande.

Bär den som den är eller med en tröja hängandes på axlarna när det blir svalare. Har du kavaj ibland? Se under kategorin accessoarer för matchande näsduk.

 

UPPTÄCK DEN BLÅ DAHLINSKJORTAN HÄR >>

 

 

3. DAHLINBOOTS FÖR EN VINNANDE STIL

Rocky har vi döpt våra tvåfärgade snörboots till. Förutom att vara det självklara valet för en vinter med stil är Rocky osedvanligt sköna kängor att ha på. Kanske för att de är tillverkade i äkta buffelskinn.

Bootsen har snörning för exakt passform samt en dragkedja i sidan för enkelt insteg. Tack vare en semi grov sula passar kängorna för vinterväder men även för en dag på kontoret.

KÖP ROCKY BOOTS HÄR >>

 

 

4. MÖNSTER SKAPAR EN SPÄNNANDE LOOK

Hemligheten med en snygg styling sitter i detaljerna, något som vi på Dahlin är duktiga på. Här har du en mjuk och skön skjorta för dig som vill ha mönster utan att det sticker ut för mycket.

Denna skjortmodell är försedd med dubbla bröstfickor och passar ypperligt att bära som en utanpå skjorta. Matcha gärna skjortan till ett par chinos eller jeans för ett snyggt och avslappnat uttryck.

KÖP DEN BLÅ-MÖNSTRADE SKJORTAN HÄR >>

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar