VI SÖKER DIG

04 JUNI 2018 - 12:21

 

Dahlin Hestra 1919 söker design/ sortimentansvarig inköpare

 

Är du intresserad av manligt mode med goda kunskaper i textil, skjortdesign, konstruktion och inköp? Vill du vara med på resan mot varumärke och kollektion i världsklass och bygga vidare på vår 100 åriga historia?  Då kanske du är den person som vi söker!  


 
OM ROLLEN  

* I rollen som designer/ sortiment och inköpare ansvarar du för våra produkter skjortor, skor, accessoarer samt tröjor. Du arbetar med utveckling, framtagning av kollektioner samt även inköp.  

 

* Du kommer att vara delaktig i och designa våra skjortor i tätt samarbete med vårt team samt vid utvalda tillfällen i samarbete med externa designers. För övriga delar i kollektionen kommer du tillsammans med våra samarbetspartners ta fram design/order inför kollektion. 
 

* Du kommer att omvärldbevaka inom manligt mode / kollektion såväl nationellt som internationellt för att kunna medverka i utveckling samt skapandet trendboards inför ny säsong samt att följa dessa i arbetet med aktuell kollektion. 
 

* Du kommer också bidra i arbetet med utveckling av labels, katalog och artwork. 
 

* I arbetet ingår till viss del att lägga materialbeställningar samt produktionsorders i samarbete med teamet.   
 

* Resor till företagets samarbetspartners och design- sälj- och tygmässor över Europa kommer förekomma. 
 

* Ditt uppdrag genomförs med utgångspunkt i företagets övergripande strategier och säsongens trender och mål.  
 

* Vi erbjuder ett omväxlande och kreativt arbete där du får möjligheten att växa och utvecklas.  

 

* I rollen arbetar du nära teamet och rapporterar direkt till ledning. 
 
 

DIN PROFIL 
 

Vi tror du har en högskoleutbildning inom textildesign eller mode samt minst ett års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i mönsterkonstruktion och förstår helheten inom produktion. Det är en fördel om du behärskar digitala design/mönsterhjälpmedel. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Självklart är du kreativ, noggrann samt är lösningsorienterad, gillar utmaningar och ett högt tempo och att ta ansvar.  
 

 

ANSÖKAN
 

Skicka din ansökan redan idag med CV, personligt brev (och om du vill portfolio på t ex  design eller något annat som du gjort). Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag, som är den 20 juni 2019. Välkommen att så snart som möjligt skicka din ansökan nedan! 
 

Skicka din ansökan till info@dahlinsweden.com och skriv ANSÖKAN i ämnesfältet.

 
 

ÖVRIG FAKTA
 

Heltid – tillsvidare anställning 
 

Region: Tjänsten utgår från Hestra, Småland, där vårt huvudkontor och tillskärning ligger på gångavstånd från stationen.   
 

Hestra 1919 HEAB AB tillverkar skjortor, piké, tröjor och skor med en stor detaljrikedom och i hög kvalitet under olika varumärken. Idag finns ca 150 ÅF som saluför våra produkter både i Sverige och Skandinavien samt en egen E-handel. Vi firar 100 år som skjorttillverkare i år!  

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar