HERRBUTIKEN BESON I NÄSSJÖ OM DAHLIN:

Hur tycker ni att det fungerar med dahlins produkter i ert sortiment?
dahlins skjortor är mina allra bästa på grund av den fina kvaliteten och de är också mina personliga favoriter, då de är lättskötta och hållbara. Jag har nyligen också tagit hem deras väskor och finner dem av mycket god komfort. Jag har ett gott samarbete med personalen på dahlin. Det är aldrig några problem att ringa lagret och få ett snabbt svar eller snabba leveranser.
Vad säger era kunder om dahlin?
Jag hör mycket bra saker från våra kunder om dahlin. Vi hade en kund som ville köpa en ny dahlinskjorta, eftersom han använt sin förra i över 18 år. Då kan man verkligen snacka om bra kvalitet!
Vi tackar Anna Jansson på Beson för dessa fina ord. Du hittar hennes butik på Storgatan 37 i Nässjö. Vi rekommenderar att du kikar in där ifall du har vägarna förbi. På vår hemsida ser du vilka övriga butiker som har kläder och accessoarer ifrån dahlin: www.dahlinsweden.com/butiker

KVALITET I ALLT VI GÖR
Att vi har funnits sedan 1919 gör att vi har lång erfarenhet och stor kunskap om tillverkning av både skjortor och andra plagg samt accessoarer. Hos oss är kvalitet viktig i allt vi gör. Att vi har kvar tillskärningen i vår fabrik i Småland gör oss både stolta och unika i en bransch där i princip all tillskärning sker utomlands. Vi hoppas att även du som använder en dahlinskjorta känner stolthet över att bära ett plagg som till stor del är tillverkat i Sverige.
- Fredrik Zimmerman, VD på dahlin Sweden