2018 går mot sitt slut och ett nytt år tar sin början. Välkomna det nya året med att vara ditt allra finaste jag och inled det på ditt mest välklädda vis.
Idag tipsar vi på dahlin om finskor och stilfulla skjortor så att du blir riktigt nyårsfin och som passar bra när du mottager 2019. Hälsa in det nya året med stil!

NYÅRSFIN MED DAHLIN
En mönstrad skjorta är alltid ett säkert kort till fest. Fokusera på detaljerna för årets nyårsfest, från topp till tå. Är du en person som vanligtvis klär dig i enfärgade skjortor kan det räcka med en mönstrad modell för att du ska känna dig, och upplevas, mer festlig. Höj din stil ett snäpp extra och välj ett par skor av lyxigare kvalité och elegant känsla.

En enfärgad skjorta är också väldigt stilrent och ger ett elegant intryck, perfekt om nyårsfesten har en striktare klädkod.

NYÅRSFIN - SKOR

En klassisk lacksko hör festen till och andas nyår och glamour. På en stilfull man sätter skorna en festlig prägel och därför bör dessa finnas i var mans garderob. Den sköna passformen gör att du kan utmana danskunskaperna på småtimmarna.

En sko med modern elegans är ett annat bra val för nyårsfesten, men också till bröllopet eller en trevlig kväll ute med vännerna. Vi gillar extra den karaktär som skorna får av den snygga stickningen på sulkanten. Tillverkade i putsat buffelskinn.

NYÅRSFIN - SKJORTOR

Lite extra nyårsfin blir man i denna poplinskjorta med tryckt mönsterbild. Detaljerna i denna skjorta gör den extra festlig och utmärkt för nyårets glamour. Vi rekommenderar att du matchar denna skjorta till ett par grå eller svarta byxor för ett propert uttryck.

En enfärgad snygg dahlinskjorta passar alltid till fest!
För den som vill hålla en stilren outfit kvällen till ära rekommenderar vi de mörkbruna skorna “Assis”. Snyggast blir klädseln med mörka byxor till.

En klassisk randig skjorta i en underbar lättskött bomullskvalitet blir en bra nyårsskjorta. Enligt vårt tycke en skjorta som bör finnas i var mans garderob. Kombinera gärna skjortan med svarta lackskor och svarta kostymbyxor för extra festlig touch.

Ett riktigt gott nytt år önskar vi på dahlin!