Jag spenderar en hel del tid emellan möten, där jag vanligtvis passar på att få lite egentid. En snygg skjorta är en självklarhet för mig i min vardag.

En diskret mönstrad modell och ett par jeans passar bra vid de flesta jobbtillfällen.

Jag har vanligtvis med mig en portfölj då det är en del papper och annat som jag behöver ha med mig.

Jag är ofta på språng. Ibland är det lite finare tillställningar och då kan en mer livfull skjorta vara roligare att bära. Ängelskjortan från dahlin får folk på gatan att titta en gång extra. Jag gillar uppmärksamhet så det tycker jag är kul!

Här är jag på gång mellan två kunduppdrag för att sedan bege mig på middag med några vänner. Jag gillar att matcha portfölj och skor. Det ger en välklädd look.

Något som jag gillar med dahlin är att de tänker på detaljer. I min vardag så har jag ibland behov av en mer nedtonad look. Då är det kul med enfärgad skjorta med krage i en avvikande färg och mönster. Det gör att helhetsintrycket inte blir så strikt, utan får en intressant “touch”.

Vid tillfället som bilden visar så sitter jag och fikar för att sedan bege mig på ett viktigt bankmöte.

Jag lägger alltid fram mina kläder dagen innan, eftersom jag är något morgontrött. Jag brukar då passa på att matcha med väskor, skor och övriga accessoarer för att ha hela outfiten “klar”.

Det är smidigt att ha en ryggsäck eftersom man då får händerna fria om man ska vara på språng hela dagen. Dessutom är det bättre för ryggen.

dahlins ryggsäckar i skinn ger ett välklätt intryck och passar min “businesslook”.

På helgerna brukar jag åka iväg på utflykter för att hälsa på släkt och vänner. dahlins weekendbag kommer ofta till användning. Den är både snygg och praktisk.

Även om jag är ledig på helgen så vill jag vara välklädd. En ullväst utanpå en skjorta är ett perfekt plagg för att få en stilfull look samtidigt som det blir lite mer avslappnat.

Jag tycker att det är kul att sticka ut, därför passar brogueskorna på bilden mig som handen i handsken.

Jag tycker att skorna är en viktig del av min look så därför äger jag många olika modeller. Detta gör att jag på ett smidigt sätt kan matcha dem med både tillfälle och övrig klädsel.

Ett par snygga skor kan räcka för att lyfta en i övrigt enkel outfit, men det funkar självfallet med en mönstrad skjorta också. En fin skjorta, snygga skor, jeans och en dahlinväska.

Det är allt man behöver för en perfekt livsstil!