HÖSTMODE - BLÅTT

Inför årets höstmode är dova toner i blått extra hett - såväl på kläder som i inredning. Blå toner är alltid rätt i tiden och ligger behagligt i betraktarens ögon. Denna skjorta är något grövre men ändå mycket följsam. Skjortan har den rätta blå kulören och tillsammans med ett par ljusa byxor eller ett par slitna jeans kan du använda plagget både till jobbet eller middagen med vänner. Skorna bör vara åt det mörkare hållet, gärna mörkbruna i stilrent skinn - perfektion från topp till tå.

HÖSTMODE - MÖNSTER
Höstens mode bjuder också in till mönster i olika utföranden och färger. Dessa plagg är otroligt mångsidiga - du upplevs avslappnad, uppklädd eller vardaglig, beroende på hur du kombinerar det med byxor, skor och accessoarer. Vårt tips är att låta skjortans mönster få vara huvudkärnan för att sedan kombinera detta med ett par mörka byxor och mörka skor. Skjortan har mycket detaljer och bör därför få sin chans i rampljuset.

HÖSTMODE - TRÖJA I MERINOULL
En behaglig tröja i merinoull kommer alltid att vara ett säkert kort under höst- och vinterhalvåret. Just hösten kan vara svår, då det ena stunden kan vara regn och rusk för att sedan vara krispig luft och strålande sol.
Denna tröja är elegant och följsam samtidigt som den är mjuk och håller dig behagligt varm. Bär den över din finaste dahlinskjorta för en komplett look.
Detta utförande kräver sin sko. Här vill vi ha en sportigare prägel som går såväl till tröja som till skjorta. Prince är det perfekta valet, en riktig lyxsneaker i skinn som ger ett balanserat intryck.

Känner du dig inspirerad och vill ta del av fler guldkorn? Här finner du hela vår höstkollektion.