TRÖJOR

Detta är den perfekta tröjan som varken är för grov eller fin. Ett behagligt och ledigt plagg i finaste merinoull för en extra bekväm känsla. Snygg att bära över dina finaste dahlinskjortor och passar bra ihop med ett par jeans. Ett användbart plagg och ett riktigt bra kap från vår klädrea.

SKJORTOR

En sval och skön linneskjorta med blommigt tryck.
Blått tyg i manschetten samt knapphål i orange gör att färgerna förstärks ytterligare och blir en fröjd för ögat. Matcha gärna skjortan med ett par marinblå eller svarta byxor så blir helheten oslagbar.

Föredrar du mer färg på tillvaron är denna skjorta i blommönster något för dig. Med bomull/linneblandningen i tyget får du en skön och sval skjorta som du kan bära med lätthet. Insidan av manschetten är klädd med ett enfärgat tyg för att förstärka uttrycket.

Kortärmad skjorta med en snygg infälld ficka. En skjorta för dig som uppskattar något utöver det vanliga. Passar utmärkt när du vill klä dig lite ledigare men ändå vill känna dig mer uppklädd. Kombinera gärna med en av tröjorna ovan. En favoritskjorta hos många!

PIKÈER
Ännu en segerkandidat från vår klädrea är denna sportiga och eleganta pikétröja. Pikétröjan är den klassiska produkten som passar till de mesta klädesplaggen och som kan bäras såväl på arbetet som på afterwork med vännerna. Ett mycket bra plagg som du kan använda under lång tid framöver tack vare sin goda kvalitet i form och färg.
Tröjan består av 100% bomull och finns i flertalet färger.

För att se hela vårt sortiment, besök gärna våra butiker eller vår webshop dahlinsweden.com