Just nu kan du följa vår julkalender på Facebook, Instagram och på vår hemsida. Där får du inspiration både till julklappar och hur du som man kan klä dig vid årets sista högtider. Du kan också köpa en eller flera julklappar till dig själv och börja året med en uppdaterad garderob.

JULKALENDER: LUCKA 1-6
Hittills har vi öppnat 6 luckor i vår julkalender, vi har sammanställt dem här nedan.

LUCKA 1
En skjorta är en populär julklapp. Vi på dahlin har många modeller som du kan välja mellan.

Varför inte ge bort ett helt kit med skjorta, skor och portfölj?

LUCKA 2
Ängelskjortan är en mycket omtyckt skjorta. Tyget är inspirerat av takmålningar i kyrkor.

Matcha med ett par gröna mockaskor. Perfekt som present till någon du tycker om eller till dig själv.

LUCKA 3
En ljusgrå tröja med en mörkblå skjorta under blir en snygg outfit nu i vinter. Broguebootsen i blått sätter pricken över i:et. Vid kyliga vinterdagar kan det även vara skönt med en mössa. I vårt sortiment hittar du både mössor och halsdukar i olika färger och modeller.

LUCKA 4
Om du vill ge bort något mer än en skjorta i julklapp så rekommenderar vi en matchande merinotröja. Stilfullt och elegant.

Det perfekta presentkitet!

LUCKA 5
Ullvästen är vinterns stora trendplagg och en självklarhet i varje mans garderob. Matcha med en vit twillskjorta med brytning i kragen, ett par eleganta snörskor och en svart portfölj.

LUCKA 6
För dig som gillar färg så vill vi tipsa om vår Färgpalettsskjorta och den rosa/lila tröjan med linksrutor. En härlig kombo! Ett par moderna loafers i putsat buffelskinn och en weekendbag i svart blir ett fint komplement.

Missa inte att följa resten av vår julkalender på Facebook, Instagram och hemsida fram till den 24:e december! Alla plagg och accessoarer kan du hitta i vår webshop eller i en butik nära dig, kika in på: www.dahlinsweden.com