JULKLAPPSTIPS TILL MANNEN - GRÅTT

För mannen som mest använder enfärgade skjortor ger denna ett trevlig inslag. En diskret smårutig skjorta med dold bröstficka. Denna modell har en mörkare brytning i kragen och i den runda manschetten. Det smårutiga tyget sätter en härlig prägel.

En svart skjorta är aldrig fel och är ett bra julklappstips till mannen. Detta är en skjorta i skön 2-ply bomull. Med vår egen dahlinkrage, tillsammans med ett snyggt bryttyg, blir detta garanterat mannens favorit. Modellen har även en snygg infälld bröstficka samt enkel rund manschett.

En skjorta som passar lika bra till fest som till en dag på jobbet finner man i denna micromönstrade skjorta med bladmotiv i svart och vitt. Skjortan har cut away krage med svart brytning samt snygg detalj på manschetten.

JULKLAPPSTIPS TILL MANNEN - VITT

Detta är en perfekt skjorta för dig som vill ha ett alternativ till en enfärgad skjorta men kanske inte riktigt vill gå hela vägen till stora mönster. Ett mörkblått ok samt en detalj på manschetten är det enda som sticker ut. En perfekt skjorta som passar lika bra till en mörk kostym som till ett par jeans. Skjortan har ett vävt tyg som ger intrycket av att vara småmönstrat vilket ger ett livligare intryck.

En vit skjorta bör finnas i var mans garderob. Denna enfärgade dahlinskjorta är i behagligaste bomull. Den har vår egen dahlinkrage som vi kallar Gisle tillsammans med ett snyggt bryttyg. Modellen har även en snygg infälld bröstficka samt enkel rund manschett. En skjorta som passar vid samtliga tillfällen.

Denna skjorta har en microvävd ruta som ger ett elegant uttryck utan att bli alltför formell. Skjortan har ett bryttyg i kragen för att göra den mer intressant. Som ett tips från designern rekommenderas att dra upp fickpåsen för att få utseendet av en paisleynäsduk.

JULKLAPPSTIPS TILL MANNEN - BLÅTT

Bär mannen ofta tweedkavaj eller ett par ullbyxor blir denna skjorta picken över i:et.
Denna enfärgade skjorta har en struktur i väven som gör att den nästan känns småmönstrad.

För mannen som ofta bär chinos eller jeans passar denna småmönstrade skjorta i tvåfärgstryck och skön bomullspoplin. Vit knapp som är isydd med samma färg som knapphålet ger ett extra arbetat uttryck.

Enfärgad skjorta som i väven ger ett intryck av en mikroruta.

Med stilfulla detaljer och en tidlösblå färg blir plagget enkelt att kombinera med övrig klädsel.