Klicka här för en uppdaterad text och S/S 2019 kollektion skjortor, skor och klädsel till skolavslutningen >>

TIPS PÅ KLÄDSEL TILL

SKOLAVSLUTNINGEN OCH STUDENTEN

Vad är inte bättre klädsel till skolavslutningen än en blommig skjorta med härliga färger? Satinbindningen i väven gör att du får en lyster utöver det vanliga.

Oavsett om du tar studenten eller ska fira någon som gör det, så passar denna vita skjorta med sina färgstarka detaljer och den snyggt infällda fickan utmärkt.

En satinskjorta med vackert blommönster passar perfekt både som den är och under en kavaj. Matcha med finbyxor eller jeans i mörk eller ljus färg.

En vit skjorta i slimmodell är riktigt snyggt och passar perfekt till studenten. Flera av våra vita skjortor har avvikande tyg på insida av krage och manschett. Kul detalj som ger ett intressant intryck.

En linneskjorta kan sällan bli fel vid denna typ av årstid. Den snygga blåa färgen passar dessutom utmärkt vid både ledigare och festligare sammanhang. Avvikande mönster på insida av manschett.

För dig som gillar att sticka ut och verkligen vara festens mittpunkt så är en färgrik och mönstrad skjorta ett måste. Lika snygg att bära till ett par ljusa som mörka byxor.

Fler snygga skjortor och andra typer av plagg som fungerar perfekt som klädsel till skolavslutningen hittar du ute i dahlinbutiker runt i landet eller i vår webshop: dahlinsweden.com

Stort grattis till dig som tar studenten eller examen i år, vi önskar dig all lycka framåt!