TIPS PÅ SNYGGA LINNESKJORTOR

Våra snygga linneskjortor med ficka finns i flera färger, blått, rosa, grått och vitt. Skjortan får gärna vara lite skrynklig för att få en lagom ledig look. Skjortmodellen har ett vackert avvikande tyg i manschetten.

JACQUARDVÄVDA LINNESKJORTOR
En annan typ av linneskjortor som vi har är de jacquardvävda med dobbyeffekt. Knapphålen är sydda med avvikande tråd och den runda manschetten har en snygg detalj med blommigt tyg på insidan. Blir en härlig överraskning när du rullar upp ärmen.

MÖNSTRADE LINNESKJORTOR
Vi har också vackert mönstrade linneskjortor som passar utmärkt både till vardags och fest.

Sval och skön linneskjorta med blomprint. Blommorna är printade på det vita linnetyget och ger en skön känsla av sommar. Med blått tyg i manschetten samt knapphål i orange gör att färgerna förstärks ytterligare.

Kortärmad linneskjorta med abstrakt tryck. Skjortan har blåa knappar, bröstficka samt matchande blått enfärgat tyg i ärmen för att förstärka helheten. En detalj som du visar genom att vika upp ärmen om du vill.

Skjorta i 55% lin och 45% bomull. Sobert tryck med knappar i matchande färgställning. En skjorta för dig som vill ha något extra utan att sticka ut för mycket. Snygga till både linnekostymen och till jeans.

Fler skjortor hittar du ute i våra dahlinbutiker och i vår webshop: dahlinsweden.com/skjortor