Först bjuder vi på några stilfulla kläd- och stiltips från Dahlins höst/vinter 2018 kollektion.

Skjorta med insydd osynlig / synlig näsduk

Du får en positiv överraskning med denna Dahlinskjorta i 100% bomull. Insydd i bröstfickan finns en smart näsduk som du kan välja att visa eller inte! Mönstret på näsduken är samma som på andra tygdetaljer på skjortan. Till exempel på kragens insida samt i infällningen på manschetten återfinns också det dekorativa mönstret. Skjortans väv har en elegant struktur med diskret rutmönster.

Skjortan passar perfekt till vardags och fest! Ett riktigt kap i rean med andra ord!

Årets trendigaste Cardigan av 100% bomull

Bland garderobens stickade plagg är en cardigan närmast ofrånkomlig.

Dahlins Cardigan i våffelstickat bomullsgarn har allt du behöver. Den ger värme, är lätt att tvätta (Maskintvätt 40°) och ligger helt rätt i tiden. Dess enkla sjalkrage ger ett modernt intryck. Bär den ibland istället för en kavaj för att visa att du håller koll på trender och är en modern man. Passar perfekt till din favoritskjorta från Dahlin.

Vårt bästa värmande kap; om vi får råda!

Chelsea-boots av 100% skinn

Visa vem du är!

Eleganta och moderna boots i skinn med lite grövre sula. Bootsen har en praktisk och karakteristisk resår i sidan för enkelt insteg. En sko för den självsäkre mannen med stil.

Hundtands-mönstrad Skjorta med extrem cut away krage

Med ett vävt tyg med småmönstrad hundtand är detta din nya favorit i garderoben; och kanske blir den startpunkten för intressanta diskussioner på middagen med vännerna.

Hundtandsmönster är nämligen smått legendariskt eftersom Sveriges äldsta bevarande klädesplagg är en ca 2000 år gammal mantel som "också" har ett hundtandslikt mönster. Häftigt eller hur? Mönstret består av horisontellt och vertikalt upprepade geometriska former som bildar figurer som påminner om tänder.

Skjortan är perfekt för dig som söker ett alternativ till din enfärgade skjorta men kanske inte riktigt vill gå "hela vägen" till stora mönster. En klassisk skjorta men ändå spännande tack vare hundtänderna. Ett mörkblått ok samt en detalj på manschetten sticker ut.

Snygg till en mörk kostym eller varför inte till ett par mörka blå jeans.