Hur tycker ni att det fungerar med dahlins produkter i ert sortiment?

dahlin är väldigt populärt bland våra kunder! I första hand tycker kunderna att det är snygga tyger och att de håller mycket god kvalitet. En del använder skjortorna i flera år, samt öser beröm över dem. Även tröjor och t-shirts är något som kunderna berömmer.
Vad säger era kunder om dahlin?
Våra kunder kommer ofta in och berättar att när de är på olika typer av tillställningar, så får de beröm för sina snygga skjortor. Detta tror vi beror på att dahlin är duktiga på tyger, att hitta fina mönster och skapa detaljer som ger skjortan det där lilla extra.
Har ni något stiltips som ni brukar ge kunderna i samband med dahlins produkter?
Vi berättar alltid för kunderna att skjortorna vi säljer inte är en “dussinskjorta” som alla har. Varje gång vi visar en skjorta förklarar vi vad den helst ska användas till så att skjortan får sin rätta plats i kundens garderob. När kunder som är vana vid klassiska, stilrena och enfärgade skjortor kommer in och ska försöka sig på en printad skjorta har vi haft någon som sagt “Nu kan ju ingen missa att jag har köpt mig en ny skjorta!”.
Har ni någon personlig dahlinfavorit?
Vi har nog ingen favorit, skjortorna i helhet är något som är en favorit hos oss på Örjans.
Om du är i krokarna kring Boden så tycker vi att du ska besöka Örjans. Om du inte har vägarna förbi där så kan du på vår hemsida och se vart du finner din närmsta dahlinbutik: www.dahlinsweden.com/butiker