Vi börjar självfallet med att tipsa om våra snygga skjortor. Skjortor av hög kvalitet, där delar av tillverkningen sker i vår fabrik i Småland. Vet du vilken stil mannen du ska köpa till har, så tycker vi att du ska satsa på en mönstrad modell. Är det en man som vågar sticka ut så borde du kika extra på den Färgsprakande Poplinskjortan. Ett annat tips är Blå Mönstrad skjorta med ett vackert och mjukt mönster som passar fint till sommaren. Är du osäker på vad mannen har för smak och stil, så är alltid en enfärgad skjorta ett säkert kort. I dessa fall rekommenderar vi modellerna med avvikande mönster i krage och manschett. En detalj som gör att skjortan känns stilren men intressant. Passar bra både till vardags och fest.

Andra presenttips till honom är någon av våra läckra accessoarer i skinn. Ryggsäck, portfölj och necessär är perfekta presenter. Likaså våra plånböcker. En exklusiv och praktisk plånbok i snyggt skinn känns som ett måste för mannen med stil. Vi har också en reseplånbok med gott om fack för såväl kort, småpengar, sedlar, pass och boardingcard. Nu för tiden när kontanterna minskar så kan det vara smidigt att bara ha ett kortfodral. Något som du också hittar hos dahlin.

Fler presenttips till honom hittar du i vår webshop eller hos någon av våra återförsäljare. Vart din närmaste dahlinbutik finns hittar du här: dahlinsweden.com/butiker

Ps: Vi kommer inom kort att få in fler vårnyheter både vad gäller skjortor, tröjor, pikéer och skor.