REA PÅ SKJORTOR - ENFÄRGAT

Neutral skjorta i fin dubbeltvinnad bomullskvalité. Fint mönstrad krage. Detta är en elegant skjorta som passar såväl till vardags som till affärsmötet.

Denna skjorta i 100 % linne ger dig ett avslappnat och svalt plagg som du garanterat kommer att trivas i. En skjorta som ger ett ledigt uttryck.

Detta kommer bli en riktig klassiker i din garderob. En stilren, enfärgad, skjorta som har ett snyggt mönstrat tyg när du viker upp manschetten.

REA PÅ SKJORTOR - MÖNSTRAT

Ett svartvitt tryck går aldrig ur tiden och ger liv till denna poplinskjorta med ficka. Matcha med ett par svarta eller mörkgrå byxor för en komplett look.

Gör dig redo för fest i denna multifärgade skjorta. Med skön bomullskvalité samt satinbindning i väven får du en skön lyster utöver det vanliga.

Vill du sticka ut från mängden men har svårt för skarpa färger är denna skjorta i naturfärgat lin ett plagg för dig. Kombinera med jeans eller linnekostym.

REA PÅ SKJORTOR - BLOMMIGT

Ett blommigt mönster med välplanerade detaljer höjer fräschören i detta plagg. Bär ihop med ett par marinblå eller vita byxor.

Här har du ett mästerverk i tygkonst. Mönstret är vävt i dessa färgsprakande färger och du bär därmed ett konstverk på din kropp.

Denna skjorta ger en färgklick som får dig att synas - utan att det blir för skrikigt. Ett upplyftande plagg med modern touch.

För att se hela vårt rea-sortiment med såväl skjortor, pikétröjor och skor, besök: dahlinsweden.com