4 SNYGGA FESTSKOR

Midsommar är en högtid som kan firas på många olika sätt. Vissa firar hemma i trädgården med familjen medans andra åker ut till en skärgård eller hem till någon som har anordnat en stor fest. Det gör att det är svårt att säga exakt vilken typ av festskor som passar till just midsommar. De flesta av våra skomodeller kommer förmodligen att fungera eftersom det vanligtvis är helheten i outfiten som avgör om det känns “fest”. Vi har dock plockat ut några av våra favoriter som vi vill tipsa om.

Brun Watson är en snygg snörsko i mjuk perforerad nubuck. Perfekt om du ska medverka på någon större fest och önskar vara lite mer uppklädd. En sko för den självsäkre mannen med stil.

Blå Tabasco kanske inte känns som typiska festskor men den snygga modellen och färgen gör att den fungerar utmärkt om du ska fira midsommar i en trädgård eller vid havet.

Svart Craig ger den perfekta blandningen av uppklätt och lättsamt, eftersom det är en sneakersmodell i putsat buffelskinn. Passar till de flesta midsommarfester.

Brun Hazelton är en elegant och modern lågsko i putsat buffelskinn. Detta är skon för dig som vill ha bekvämligheten av en loafer men vill och vågar sticka ut. Perfekt när du vill känna dig lite mer uppklädd.

Fler festskor som passar perfekt till midsommar hittar du i dahlinbutiker runt om i Sverige och i vår webshop: dahlinsweden.com/skor