6 SOMMARSKOR SOM DU BÖR SPANA IN LITE EXTRA

Colorado är en av våra populäraste sneakers. En klassisk och stilren modell i vitt skinn med bakkappa i brunt skinn och detaljer i blå mocka. Passar lika bra till en tuff kostym som till dina favoritshorts.

Iowa är en sportig men också elegant mockasneakers i sobert uttryck. Passar i de flesta lägen. Kombinationen av präglad mocka och solid mocka gör detaljerna mer synliga.

Loafers är riktigt snygga sommarskor. Vår modell Zaragoza är en elegant präglad skinnloafer i black & white tema. Perfekt för lite festligare tillfällen. Lika passande till ett par finbyxor som till jeansen.

Alabama är en ledig och skön mockaloafer som passar utmärkt för sommaren. En sko som med fördel bärs med nätt strumpa för barfotakänsla. Mockan är perforerad för ett elegant utseende samt extra skön komfort.

Snygga Sonora är sportiga sneakers i skinn, mocka och canvas. Sulan sätter lite extra karaktär. Fodras i skinn för bästa komfort, precis som våra andra modeller. En sko för den självsäkre mannen med stil.

Tabasco är populär mockasneakers i stilren modell med fina detaljer. De vita skosnörena tillsammans med de ljusa stickningarna ger en fräschör till denna färgstarka sko. Passar lika bra till kostymen som till ett par shorts.

Fler sommarskor hittar du tillsammans med våra mycket omtyckta basskor i putsat buffelskinn ute i dahlinbutiker runt om i Sverige och i vår webshop: dahlinbyeberstal.se