9 TIPS PÅ VÅRSKOR TILL MÄN

Blå Nebraska är en sko som är lika snygg till jeans som till finbyxor och passar de flesta tillfällen. En riktigt trendig sko med orange skosula och snören. Ger ett lagom kaxigt intryck och passar den självsäkre mannen med stil.

Sneakers kan man aldrig ha för många av. En modell i mocka ger ett elegant men samtidigt sportigt intryck. Snygg till både jeans och shorts. Kombinationen av präglad mocka och solid mocka gör detaljerna mer synliga.

Snygg broguesko i mocka med snörning. Passar såväl till vardags som till fest. Beige är en fin färg till våren men denna sko finns också i svart. Lite bredare läst och skön innersula gör att denna sko snabbt blir en av dina favoriter.

Sneakers i en ljus färg känns både fräscht och snyggt till våren och sommaren. Grå Tabasco är en stilren sneakers i mocka med fina detaljer. Kan vara väldigt tuff ihop med en kostym men passar självfallet bra till nästan allt.

Brun Leon är trendiga snörboots. Här blandas mjukaste skinn med både nubuck och mocka. En riktigt cool sko som känns elegant utan att bli för proper. Väldigt snygg ihop med ett par mörkblåa jeans och en mönstrad skjorta i vårens färger.

Om du älskar sneakers och vill känna dig extra trendig så bör du ta en titt på denna sko. Mjukt kalvskinn och tuff design gör att den passar perfekt både till vardags och fest. En sko för dig som vågar sticka ut.

Blå Puebla är en modern och elegant lågsko i mocka. En snygg sko för den självsäkre mannen med stil. Finns i både beige och blått. Perfekta färger till våren, som du dessutom kan matcha med i princip allt.

En snygg sneakers i skinn, mocka och canvas som är sådär lagom utstickande. Sportig men elegant. Fodras på samma sätt som dahlin alltid gör - nämligen i skinn för bästa komfort. Sulan sätter lite extra karaktär på denna sneakers.

En härlig färgklick ger denna röda loafer. Ledig och skön modell i mocka som är perforerad för ett elegant utseende och extra komfort. Lika snygg till jeans som till ett par chinos eller shorts. Perfekta skon våren och sommaren. Finns även i blått och grått.

Vill du få mer inspiration kring vårskor till män? Kika in i vår webshop eller besök en dahlinbutik nära dig: dahlinsweden.com/skor