DAHLIN BY EBERSTÅL - HESTRA 1919

 

Svensk stilsäker design av högsta kvalitet

År 1919 grundade Gerda och Algot Eberstål företaget i Småländska Hestra och våra skjortor designas och tillskärs fortfarande i vår egen fabrik på samma ort och i samma byggnad som för 100 år sedan; alltid i nära samarbete med våra designers som tar fram våra kollektioner av snygga skjortor, herrskor i skinn, piké- och tröjor.

Härintill /en bit ner ser du en kavalkad av bilder från vår historia! På länken finns vårt e-skyltfönster med dagens tips Dahlin by Eberstål >>

 

År 2019 firar vi 100 år!

 

 

Välj en kategori nedan för att upptäcka vår kollektion av skjortor, skor, piké, tröjor mm!

skjortor

skor herr

pike och pikeer

tröja tröjor

 

 

Från vänster uppifrån: sömmerskor i vår fabrik på 60-talet, vår grundare Algot Eberstål, vår fabrik, modeller och samarbetspartners som Gert Fylking, Drottning Silvia, Martin Dahlin, Marcus Schenkenberg, Jessica Folcker, Andreas Wilson, Andreas Thorkildsen, Pontus Gårdinger m.fl.

 

2019 FIRAR VI 100 ÅR

 

För 25 år sedan lånade Martin Dahlin sitt namn åt kläderna. För många svenskar är han känd som en av de stora hjältarna från fotbolls-VM 1994 där Sverige överraskande spelade sig till ett brons. Martin själv var med sina fyra mål en högst bidragande orsak till det landslag som charmade en hel värld med sin offensiva fotboll.

Bakom varumärket står det anrika, småländska företaget, HESTRA 1919 HEAB grundat av paret EBERSTÅL år 1919 i HESTRA. Sedan 100 år har vi designat och tillverkat skjortor för den självsäkra och medvetne mannen. Under åren som gått har vi utökat sortimentet med tröjor och skor som säljs hos utvalda handlare i Skandinavien och norra Europa.