24 OKTOBER 2018 - 15:00

dahlins högkvalitativa skjortor med diskret mönster ger var man en unik möjlighet att våga gå ifrån den klassiska enfärgade garderoben. Med mjuka toner i kulören framhäver den mannens rätta jag. dahlin listar sina favoriter ur kategorin skjortor med diskret mönster.

SKJORTOR MED DISKRET MÖNSTER

 

En mjuk och behaglig skjorta tillverkad i bomullscord. Det smakfulla  fiskbensmönstret gör skjortan ljus och fräsch.
Den snygga detaljen i manschetten förstärker det smakfulla intrycket.

 

Här har vi en färggladare skjorta i härligt blå/orange i skönaste bomullskvalitet som omfamnar kroppen.
Ett enfärgat ok samt en detalj på manschetten förstärker den brända orangea färgen och ger skjortan liv.

 

Detta är perfekta valet för dig som vill ha ett alternativ till en enfärgad skjorta men kanske inte riktigt vill gå hela vägen till stora mönster - ännu.
En skjorta som snabbt blir en favorit då den med sitt subtila uttryck passar till såväl formella tillställningar som till vardags.

 

En småmönstrad skjorta i tvåfärgstryck kan ge liv åt en vardaglig look. Gjord i skön bomullspoplin som ger en smidighet och en lätthet. Modellen har en cut away krage vilket innebär att den är något vidare i avståndet mellan kragsnibbarna.

Skjortan är en viktig hörnsten i din garderob och bör därför finnas i flera utföranden och färger.
En skjorta med diskret mönster faller väl till hands i såväl jobbsammanhang som på after work med vännerna.

 

En lekfullt mönstrad skjorta på mörkblå botten höjer din look till nästa nivå. Med ett par mörkblå byxor framhäver du mönstret i skjortan ytterligare.
Vi har försett skjortan med ett mörkblått ok och en detalj på manschetten samt ljusa knappar för att förstärka fräschören. Bröstfickan är en mycket uppskattad detalj hos många.

 

Denna blåa skjorta är vacker för ögat och inger en färgklick som balanserar outfiten. Tillverkad i skönt bomullsmaterial blir den behaglig och följsam mot kroppen.
Skjortan är försedd med dubbla bröstfickor och passar ypperligt att bära som en utanpå skjorta. Matcha gärna skjortan till ett par chinos eller jeans.

 

För att se hela utbudet av dahlins skjortor, besök: dahlinsweden.com

 

 

kostymskor herrskor finskor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar