INSPIRATION TILL BUSINESSMÄN - STIL 1

En kavaj är vanligtvis ett säkert kort i många business-sammanhang. Även om det finns olika modeller både vad gäller form, färg och material, så räcker det med att ha ett par hemma i garderoben. Det är skjortan som gör att du enkelt kan anpassa din look efter tillfälle och stil.

Om skjortan går i samma färgskala som kavajen får du en stilren look. Likaså om du håller dig till kallare färgtoner såsom svart, blått och lila. Färger som orange och rött ger ett mer avslappnat intryck. Vår blåvitrandiga skjorta som du ser till vänster har ett fräckt blommönstrat tyg i såväl krage som manschett. Den ger en härlig twist till business-looken men passar också fint till fest.

INSPIRATION TILL BUSINESSMÄN - STIL 2

En mönstrad skjorta i olika färger är perfekt plagg för att lätta upp och göra en stilfull outfit mer intressant. Håller du resten av klädseln enkel med mörka jeans, klassiska skinnskor och portfölj så har du en look som passar de flesta sammanhang.

Denna stil gör det enkelt för dig att variera mellan olika skjortor för att få olika utseenden. Då kan du ha kvar samma byxor, skor och accessoarer. Det gör att din garderob kommer att kännas större.

Låt gärna samtliga skinndetaljer i outfiten gå i samma färgskala för ett klassiskt intryck. Glöm inte att tillsätta ett snyggt skärp och gärna även en klocka eller armband för att få en trevlig helhet. Ett annat tips är att använda en cardigan istället för kavaj, kan vara lika snyggt om du ser till att matcha med rätt skjorta.

INSPIRATION TILL BUSINESSMÄN - STIL 3

Nu till våren kan det vara fint med lite ljusare färger. Det betyder oftast att din stil blir mer avslappnad, något som naturligtvis fungerar utmärkt i många sammanhang det också. Ett par ljusa chinos fungerar till det mesta. En skjorta i linne gör den avslappnade stilen komplett. De enfärgade plaggen gör din look stilfull trots de ljusa färgerna och de lätta tygmaterialen.

Se till att matcha med ett par klassiska skinnskor och en portfölj för att behålla känslan av “business”. Denna stil gör det enkelt för dig att gå från jobbet direkt till någon av dina fritidsaktiviteter. Byt ut skorna till ett par sneakers och du passar perfekt in på grillpartyt.

En snygg stil för alla businessmän till sommaren!