Alla hjärtans dag kan man tycka vad man vill om, men en sak är säkert; att visa omtanke är aldrig fel. Alla hjärtans dag är en bra påminnelse om det.

Generellt är det inte bara ens käraste som man visar sin omtanke för, utan alla man bryr sig om! Det kan vara en kollega, vän, pappa, syskon och så vidare.
Ge en gåva som håller länge. När du väljer en produkt av Dahlin by Eberstål ger du bort en gåva i hög kvalitet som kommer att glädja och följa med gåvomottagaren länge.


Necessär
En gåva som är snygg och också uppmuntrar mottagaren att sköta om sig i riktig self-care anda och unna sig att ta hand om sitt utseende. Necessären kan ju dessutom fyllas med lite hudvårdsprodukter om man vill utöka gåvan. Eller, varför inte, fylla necessären med geléhjärtan eller någon annan kul överraskning.

Alligatormönstrad necessär
Merinotröja
Värmer hjärtat och ger omedelbara kram-poäng. En skön stickad tröja i merinoull är en gåva som både kan användas på kontoret medskjorta eller hemma som myskvälls-tröja. Extra fin merinoull som våra tröjor är tillverkade är tunna men värmer väl. Skönt både för den som bär tröjan och du som ska krama om bäraren.

Grön merinocardigan


Boots
Med säkra steg mot en gemensam framtid- ett par snygga boots är en användbar och stilig gåva. Livet är inte alltid en dans på rosor men med bekväma skor och någon som tycker om en, blir allt lite skönare. Snörning eller dragkedja, munkspänne eller brogue, kolla in de olika modellerna och hitta den som passar just din favoritperson.

Brogue boots

 


Nyckelhållare
Vill du förmedla åt din partner att det är dags att ta nästa steg i förhållandet och flytta ihop? Ge bort nyckeln i en stilig nyckelhållare så ger du troligtvis bort en fröjd både för ögat och hjärtat. Nyckelringen fungerar även som gåva om du bara vill förmedla åt din älskade att hen har nyckeln till ditt hjärta.

Grön nyckelring


Vit skjorta
Ge en skjorta som kan användas länge och mångsidigt. En snygg vit bomullsskjorta med detaljer passar bra till festligheter - en bra gåva som kan inspirera er till att drömma om kommande feststunder att fira tillsammans. Gör gåvan extra fin och beställ med en presentkartong.

Vit skjorta med detaljer

Kreditkortsfodral

En liten accessoar som har en stor roll i vardagen. Ett stiligt kreditkortsfodral är en perfekt liten gåva som garanterat behövs i vardagen och vårversion i präglat buffelläder ger garanterat en känsla av lyx. Upptäck kreditkortsfodralet i brunt här och det mörkgröna kortfodralet här.

Presentkort
Hur ska man visa sin uppskattning, omtanke eller kärlek för någon som redan har allt?
Till den som uppskattar att "bestämma själv" kan det dock vara en bra idé att ge bort frihet; alltså ett gåvokort med möjligheten att välja en vacker skjorta, eller en annan produkt själv!

presentkort till dahlin by eberstål

 Weekendbag i brunt läder

Planera alla resor ni drömmer om att göra tillsammans och ge en snygg weekendväska i gåva. En stilig väska i brunt läder -rymmer mycket, har flera praktiska fack och kan följa med både på små dagliga äventyr i stan eller som handbagage på längre färder.

Weekendbag i läderWeekendbag i brunt läder