Ge bort "fjärilar i magen" på All hjärtans dag!

Visst är det spännande när man får "fjärilar i magen" och energi frigörs i varenda cell i kroppen? Skönt och pirrigt på samma gång!

Dela med dig av den magiska känslan och hjälp till att pigga upp din omgivning. Med Dahlins stilsäkra fjärilsmönster på vårens kanske trendigaste skjorta har du chansen!

Tips på "omtanke" på Alla hjärtans dag!
Alla hjärtans dag kan man tycka vad man vill om, men en sak är säkert; att visa omtanke är aldrig fel. Alla hjärtans dag är en bra påminnelse om det. Generellt är det inte bara ens käraste som man visar sin omtanke för, utan alla man bryr sig om! Det kan vara en kollega, vän, pappa, syskon och så vidare.

Här har vi samlat några korta tips på hur du kan visa att du bryr dig.

1. Gör ett litet kort och skriv ner vad du känner för din vän, pappa, syskon eller partner!

2. Klä upp dig för att visa att personen och stunderna tillsammans är viktiga!

3. Köp en gåva; kanske bara en ask med gelehjärtan eller varför inte Dahlins Gåvokort med mervärde (se nedan)? Det är tanken som räknas!

4. Påminn om dagen ni möttes första gången eller från din/er barndom, eller ett härligt minne från tiden tillsammans!

5. Smid planer för framtiden och se hur ni kan hjälpa varandra!

6. Njut av alla hjärtans dag och fira livet!

Hur ska man visa sin uppskattning, omtanke eller kärlek för någon som redan har allt?

Vi kom fram till att en skjorta är en bra present. Hos Dahlin hittar du många både snygga, sköna och åtråvärda skjortor av hög kvalitet som passar perfekt att ge bort i gåva.

Till den som uppskattar att "bestämma själv" kan det dock vara en bra idé att ge bort frihet; alltså ett gåvokort med extra allt och möjligheten att välja en vacker skjorta själv!

Med Dahlins gåvokort får du mervärde, vi bjuder på kostnaden upp till den dyraste skjortan i sortimentet och dessutom bjuder vi på frakten.

HUR FUNKAR DET:
Du köper gåvokortet för 1199kr här och ger bort det till nån du tycker om. Mottagaren kan i efterhand själv välja ut valfri skjorta upp till 200kr dyrare än gåvokortet!

Gåvokorten säljs bara tom 23:59 den 14 februari. Vi kan maximalt sälja fem st gåvokort / person. Gåvan, alltså skjortan, måste väljas av mottagaren senast 28/2 2019. Frakt ingår!

Vårens nya enfärgade skjortor med detaljer och mönster

En del av skjortorna i vårkollektionen är redan uppsydda och inlagda i butiken.

På bilden ser du några av våra enfärgade skjortor i en favoritkvalitet, 100% bomull. Denna modell har cut away krage med fräsch brytning i fjärilsmönster både i kragen och på sidan av manschetten. Fina detaljer som gör dig unik. En skjorta som passar såväl till fest som vardag tack vare sin enkelhet men kraftfulla detaljrikedom.

Tänker du bära skjortan tillsammans med en kavaj kan vi tipsa dig om Dahlins matchande näsdukar.

Matcha med en näsduk med fjärilar
Här kan du köpa en matchande näsduk till den enfärgade skjortan med fjärilsmönster i kragen och manschetten. En näsduk i samma mönster som detaljerna i skjortan gör din outfit komplett och genomtänkt och visar på hög stilgrad.

 

Eleganta skor i buffelskinn

Även på skofronten har vi fått in de första nyheterna på lagret.

Merida är en elegant och stilren sko i putsat buffelskinn. Lite bredare läst samt skön innersula gör skon till ett lätt val. Hitta din storlek redan idag!

GENERÖS RETURRÄTT PÅ SKOR - OM DU VILL!
Du vet väl att du inte har något att förlora på att köpa hem och testa våra skor. Så länge du inte använder dem ger vi dig generösa returmöjligheter. Vi bjuder till och med på frakten.