Att klä sig snyggt behöver varken vara dyrt eller svårt. Nedan bjuder Dahlin by Eberstål på 7 enkla tips som garanterar en mer intressant och välklädd look!

 

Herrskjorta bomull

Ola Rapace i TRASSIMENO TWIN - en bomullsskjorta med kontrasterande knappar i pärlemor.

  

1. VÄLJ DETALJER MED OMSORG
tips på enkla stiltips för män  - gyllene regler för en snygg outfit

Tänk på detaljerna, då det ofta är dessa som gör din klädsel mer intressant. Snygga knappar, sömmar i annan färg, och kontrasterande tyger på skjortkrage och manschett är små detaljer som gör stor skillnad. Ovan ser du en skjorta med tvillingknappar.

 

skjorta med blå kontraster

 En skjorta med detaljer väcker uppmärksamhet och gör din omgivning nyfiken!  Omega Circles Skjorta.

 

 

2. KAVLA UPP ÄRMARNA
tips på enkla stiltips för män  - gyllene regler för en snygg outfit

Under vår och sommar är uppvikta byxben och skjortärmar ett enkelt stiltips. Passar perfekt för dig om vill ha ett spännande uttryck och en mer casual look! På linneskjortan nedan finns det knapp och flärp på varje ärm som både dekorativt och praktiskt håller den uppvikta ärmen på plats.

 

orange skjorta med uppvikta ärmar

Linneskjorta med fyrkantiga knappar och detaljer på ärmar

 

 3. KOMBINERA OLIKA MATERIAL
tips på enkla stiltips för män  - gyllene regler för en snygg outfit

Att kombinera plagg av olika strukturer och färger, är ytterligare ett tips för att skapa en intressant look. För en minimalistisk look; håll dig till diskreta färger och mönster. Testa även att blanda olika material såsom bomull, skinn, mocka och ull. Här nedan har du en stilsäker kombination av ull, bomull och corduroy. 

 

häftig skjorta med polotröja

Närmast kroppen en skön turtle neck i marinblått, däröver en stilsäker skjorta i härliga färger och överst en smart corduroy jacka i bredrandig manchester.

 

4. INVESTERA I PREMIUMPLAGG
gyllene regler och enkla stiltips för män

Ett par kvalitetsskor kan väcka liv i en annars enkel outfit. På samma vis skapar en välskräddad skjorta i kombination med ett par snygga jeans en casual men samtidigt välvårdad look.

 

grå och senapsgul linneskjorta

 Ett par skräddade skor kan göra baggy jeans till heta! Upptäck YORK snygga herrskor i senapsfärgad mocka.

 

 

5. KLÄ DIG LAGER-PÅ-LAGER
gyllene regler och enkla stiltips för män

Att klä sig lager-på-lager är ett knep för den som vill ha ett snyggt och spännande uttryck. Testa exempelvis att bära en ulltröja över en skjorta tillsammans med en kavaj. Ett annat alternativ är att kombinera din skjorta med väst och kavaj. Tänk på att alla plaggen bör synas, och att de harmoniserar väl med varandra.

 

herrmode lager på lager overshirt

 Klä dig lager-på-lager med VIPER ZIPPER SKJORTA, en klassisk skjorta med dragkedja.

 

 

6. VÅGA MÖNSTER
stiltips till män och gyllene regler kläder

Enfärgade skjortor i all ära, men ett mönster kan ge både liv och personlighet till dess bärare. En diskret mönstrad skjorta ger ett perfekt intryck på din motpart. Passar perfekt till dig som vill ha något som sticker ut från det slätstrukna men ändå sobert. Lägg märke till om skjortan har andra detaljer som kan ge mervärde, tex hur knapparna har sytts fast.

 

skjorta med diskret mönster

Skjortan Ocean Drive i blå toner som har ett diskret mönster i väven som ger din blå skjorta det lilla extra.

 

7. SATSA PÅ ACCESSOARER
stiltips till män och gyllene regler kläder

Slutligen, vårt sista tips; läckra accessoarer. Detta är ett givet stiltips för män. Inget kan vara enklare, men trots allt nästan det viktigaste; dvs att sätta din prägel på de plagg du valt ut för dagen. Matcha med ett par kvalitativa läderskor, en välsydd väska, en snygg kedja innanför skjortan eller ett kontrasterande läderskärp. Detta är exempel på accessoarer som genast ger din stil ett välklätt och mer intressant uttryck.

Våga, Vårda, Vinn!

 

Weekendbag och vit skjorta och läderskärp

Vår snygga vita skjorta med skärp, WEEKENDBAG I SKINN, matchad med våra eleganta snörskor KINSALE.