Är du intresserad av manligt mode och har goda kunskaper i textil, kläddesign, mönsterkonstruktion och inköp? Vill du vara med på resan mot varumärke och kollektion i världsklass och bygga vidare på vår 100-åriga historia? Då kanske du är den person som vi söker!

 

Om rollen

* Du arbetar med inköp, produktion och utveckling och kommer få koordinera en eller flera av våra produktgrupper.

* Du kommer att vara delaktig i design, utveckling, framtagning av kollektioner, säljkataloger och artwork i tätt samarbete med vårt team samt fotografer; alltid med våra kunder i fokus.

* I arbetet ingår att lägga materialbeställningar och produktionsorder. Detta innefattar även framtagning av tekniska dokument för sömnad i Adobes program.

* Du hälper tilll att koordinerar sömnadsproduktionen så den utförs som vi önskar, tidsenligt och fraktas till vårt lager. Detta innefattar visst arbete med vårt affärsssytem och logistikpartners.

* Du kommer hjälpa till att omvärldsbevaka manligt mode för att kunna bidra till färg- och trendkartor samt du kan presentera detta och klädkollektion för säljare/kunder vid behov.

* Du kommer också till viss del i mån av tid och kunskap att kunna bidra i arbetet med vår B2B ÅF e-handel.

* Resor till företagets lager, huvudkontor, samarbetspartners samt design- och tygmässor över Europa kan förekomma.

* Ditt uppdrag genomförs med utgångspunkt i företagets övergripande strategier och det kommer krävas att du har ett bra helikopterseende/perspektiv och att du tar för dig.

* Vi erbjuder ett omväxlande och kreativt arbete där du får möjligheten att visa din kompetens, ansvarsförmåga och drivkraft. Möjlighet till utveckling och karriär finns.

 

Din profil

Vi tror du har utbildning inom textildesign eller mode samt minst ett års arbetslivserfarenhet och mycket driv och energi. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i mönsterkonstruktion och förstår helheten inom sömnadsproduktion. Det är en fördel om du behärskar Adobes program / digitala design- och mönsterhjälpmedel. Du är organiserad och gillar att ha många bollar i luften och har bra kunskaper i engelska i tal och skrift. Du är förhoppningsvis lösningsorienterad och gillar att ta ansvar. Det här är inget jobb för dig som vill ta det lugnt! Tillsammans ska vi utveckla DahlinByEberstål till Sveriges kaxigaste skjortvarumärke.

 

Ansökan

Skicka din ansökan redan idag med CV, personligt brev (och om du vill portfolio på t ex design eller liknande som du gjort). Urval och intervjuer sker löpande i Stockholm och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag, som är den 30 september 2020. Välkommen att så snart som möjligt skicka din ansökan!

Skicka din ansökan till info@DahlinByEberstal.se och skriv ANSÖKAN i ämnesfältet.

 

Övriga fakta

Tillsvidare anställning deltid / heltid, beroende på dina förutsättningar. Tillträde enligt överrrenskommelse.

Region: Tjänsten utgår från Stockholm, Kungsholmen.

Hestra 1919 HEAB AB tillverkar skjortor, pikéer, tröjor och skor med detaljrikedom och i hög kvalitet under egna varumärken, tex Dahlin By Eberstål. Idag finns ca 200 återförsäljare som saluför våra produkter både i Sverige och Skandinavien samt en e-handel. Vi firar 101 år som skjorttillverkare i år!