Är du intresserad av manligt mode och har goda kunskaper i textil, kläddesign och mönsterkonstruktion? Vill du vara med på resan mot varumärke och kollektion i världsklass och bygga vidare på vår 100-åriga historia? Då kanske du är den person som vi söker!

 

Om rollen

* Du kommer att vara delaktig i design, produktutveckling, framtagning av kollektioner; alltid med våra kunder i fokus. Detta innefatta bland annat framtagning av skisser samt tech packs i Adobe Illustrator. Dessutom deltar du i modellprovningar och måttar av provplagg.

* Du kommer att arbeta med inköp och produktionskoordinering. Detta innefattar visst arbete med vårt affärssystem, produktion- och inköpssystem / Excel.

* Du sköter kommunikation med syfabriker och knapp- och tygleverantörer. Detta innefattar också visst arbete med våra logistik och transportpartners.

* Du kommer också till viss del i mån av tid och kunskap att kunna bidra i arbetet med vår B2B e-handel, tex hjälpa till med modellfotograferingar, produktbeskrivningar och säljmaterial till vår B2B e-handel. 

* Trendbevakning.

* Resor till företagets lager, huvudkontor, samarbetspartners samt design- och tygmässor över Europa kan förekomma.

* Ditt uppdrag genomförs med utgångspunkt i företagets övergripande strategier och det kommer krävas att du har ett bra helikopterseende/perspektiv och att du tar för dig.

* Vi erbjuder en omväxlande och kreativ miljö där du får möjligheten att visa din kompetens, ansvarsförmåga och drivkraft.

 

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom textildesign eller mode och som har mycket driv och energi. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i mönsterkonstruktion och förstår helheten inom sömnadsproduktion. Du har mycket bra kunskaper i Engelska både tal och skrift och behärskar Adobes program och Microsoft Excel. Kunskaper med CLO3D samt rörlig media är en fördel. Du är organiserad, lösningsorienterad och gillar att ha många bollar i luften, för detta är inget jobb för dig som vill ta det lugnt. Tillsammans ska vi utveckla Dahlin By Eberstål till Sveriges häftigaste skjortvarumärke.

 

Ansökan

Skicka din ansökan redan idag med CV, personligt brev (och om du vill portfolio på t ex design eller liknande som du gjort). Urval och intervjuer sker löpande i Stockholm och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag, som är den 10 mars 2022. Välkommen att så snart som möjligt skicka din ansökan!

Skicka din ansökan till ansok@DahlinByEberstal.se och skriv Design/Produktion i ämnesfältet.

 

Övriga fakta

Tillsvidare anställning deltid / heltid, beroende på dina förutsättningar. Tillträde enligt överrrenskommelse.

Region: Tjänsten utgår från Stockholm, Kungsholmen.

Hestra 1919 HEAB AB tillverkar skjortor, pikéer, tröjor och skor med detaljrikedom och i hög kvalitet under egna varumärken, tex Dahlin By Eberstål. Idag finns ca 100 återförsäljare som saluför våra produkter både i Sverige och Skandinavien samt en e-handel. Vi firar 101 år som skjorttillverkare i år!