DAHLINFAVORITER - BLOMMIGA SKJORTOR

I dahlins sortiment ryms ett stort utbud av blommiga skjortor. Både kontrastrika och färgstarka men också mer nedtonade och diskreta modeller. Du väljer! De flesta av våra skjortor passar minst lika bra till vardags som till fest. Nedan hittar du 6 av våra favoriter.

En riktig färgsprakande skjorta i 100% bomull. Satinbindningen i väven gör att du får en lyster utöver det vanliga. En perfekt skjorta för dig som vill sticka ut!

Skön linneskjorta med vackert blomprint. Mönstret ger en härlig känsla av vår och sommar. Blått tyg i manschett samt knapphål i orange gör att färgerna förstärks ytterligare.

Blommönstrad skjorta i ljusare färgskala med linnekänsla. Vita knappar är isydda med blå tråd, vilket förstärker ett sobert uttryck. Fin till både jobbet och under semestern.

Skön och sval sommarskjorta som är underbar att bära. 55% lin och 45% bomull. Snygg ihop med jeans men även med ett par chinos.

Vackert blommönstrad skjorta i skönaste bomullskvalitet. Passar till nästan allt. Fungerar lika bra till ett par mörka som ljusa byxor.

Blåmönstrad bomull/linneskjorta i snygg färgställning. Skjortan har en klassiskt button down krage samt enkel rund manschett.

Flera blommig skjortor och andra modeller hittar du i vår webshop: dahlinsweden.com/skjortor

Vill du se och känna på skjortorna samt få personlig hjälp kan du besöka någon av våra dahlinbutiker som finns runt om i landet: dahlinsweden.com/butiker