Vilka mått har skjortan?

Våra skjortor sys upp i måtten nedan som standard. Vi anpassar skjortans design för olika material och stilkänsla, tex kan skjortans längd över höfterna, knapparnas placering eller kragens form variera beroende på uttryck och design. Olika tyg kan ha olika tänjningsgrad och tjocklek och "hänger" därmed annorlunda på kroppen, och då kan vi behöva justera några centimetrar på måtten. Även linneskjortor och kortärmade skjortor sys efter omkretsmåtten nedan. Kragens mått på en Medium är 39/40. Kragens mått på en Large är 41/42.

 

 

 passform skjorta dahlin by eberstal

 

Vilken storlek ska jag ha?

Mät din kropp på tre ställen:

1) Omkretsen på torso/bröst.

2) Midjans omkrets.

3) Skjortärmens längd (önskad) från nackens mittpunkt. Kortärmade skjortor skiftar i ärmlängd beroende på design.

4) Titta i tabellen vilken storlek som passar dig.  

 

90 dagars öppet köp

Därför kan du lugnt testa dig fram! Köp hem olika storlekar och prova hemma. Returer är smidiga och personalen är trevlig!  Välkommen till oss!

 

Våra vanligaste passformar finns nedan.

 

 E-CUT 

 

E-Cut är en modern passform som nu, efter tre års kund-utvärdering, introduceras. E-cut är en uppdatering av befintlig Dahlin By Eberstål passform. E-cut passformen har en trendrätt axel och ärm för en yngre fräsch look och känsla. Kragens omkrets och ärmlängd förblir densamma på E-cut som i de andra passformarna. E-cut passar dagens modebild, passar kunders kroppsform och kunders önskningar och hur en skjorta ska sitta år 2022.

 ___

 

 REGULAR CUT 

 

 Har du tidigare haft Regular Cut och den passar dig kan du sannolikt ha samma storlek i E-Cut passformen. Undantaget gäller dig som behöver mycket tyg i ärm och axelparti. Då kanske du vill gå upp en storlek när du väljer E-cut.

 ___

 

 FASHION CUT 

 

Har du tidigare haft Fashion Cut och dess mått passar kan du med relativ träffsäkerhet välja samma storlek i E-Cut passformen. Är du osäker. Köp hem två olika E-cut storlekar och jämför.

 ___

 

Maila oss

Är du osäker och har några frågor som du vill ha personlig hjälp med? Maila oss så hjälper vi dig på ett kick! Har du synpunkter och förbättringsförslag? We love it! Maila oss så fort du kan.