Dahlin By Eberstål
Dahlin By Eberstål är ett kläd- och skovarumärke i premium klassen, som ägs av EYT GROUP AB. Vi designar och tillverkar skjortor, pikéer, tröjor i hög kvalitet i vårt närområde, på andra sidan Östersjön. Många härliga återförsäljare saluför våra produkter både i Sverige och Skandinavien. Dessutom driver vi en e-handel.


Om rollen:
• Vi söker en skarp marknadsassistent med omvärldsperspektiv och resultatinriktning.
• Du är vass på sociala medier och nyhetsbrev med en god förmåga att analysera data samt planera och utveckla vår business på ett strukturerat sätt.
• Du arbetar operativt med bildhantering / fotografering / rörlig media / form& design.
• Du har en fallenhet för det skrivna ordet och förmåga att skriva produkttexter och sätta samman digital marknadsföring.
• Du arbetar med vår e-handel men kan vid behov hantera order / kund.
• Din roll kommer beröra affärsutveckling, design och modebevakning. Du kommer arbeta nära design- och produktionsansvariga i kollektionerna varför tyg- och mönsterkunskap värderas högt.


Din profil:
Vi ser helst någon form av eftergymnasial utbildning, gärna inom tillskärning/mönster/mode och/eller marknadsföring, e-handel. Du måste behärska Adobes program som tex Photoshop/Indesign/Illustrator och Excel samt vara lysande på svenska och bra på engelska. Du är positiv och initiativrik och gillar försäljning. Vi tror att du har några års erfarenhet av marknadsföring / sälj samt älskar mode, kläder och skor. Tycker du om en liten arbetsplats med högt i tak, där du få bidra med ett enormt driv och fokus på affärsutveckling, och ges stora möjligheter att utvecklas och växa då är vi precis rätt för dig!


Personliga egenskaper
• Du behöver inte kunna allt om marknadsföring från början men du måste ha en omättlig hunger efter att utvecklas och lära.
• Du är intelligent och söker en arbetsgivare som tror och satsar på dig.
• Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs.
• Det är en stor fördel om du är trendkänslig och har ett intresse för stil.

Ansökan
Skicka din ansökan redan idag med CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande i Stockholm och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag, som är den 20 oktober 2021. Välkommen att så snart som möjligt skicka din ansökan! Skicka din ansökan till ansok@DahlinByEberstal.se och skriv ANSÖKAN i ämnesfältet.¬
Övriga fakta: Tillsvidare anställning deltid / heltid, beroende på dina förutsättningar. Tillträde enligt överrenskommelse. Tjänsten utgår från Stockholm, Kungsholmen.