Är du intresserad av manligt mode och har goda kunskaper i försäljning och affärsutveckling? Vill du jobba i ett litet team med höga ambitioner samt vara med på resan mot varumärke och kollektioner i världsklass och hjälpa oss bygga vidare på vår 100-åriga historia? Då kanske du är den person som vi söker!

 

Dahlin By Eberstål

Dahlin By Eberstål är ett kläd- och skovarumärke i premium klassen som ägs av EYT GROUP AB. Vi designar och tillverkar skjortor, pikéer och tröjor i hög kvalitet i vårt närområde, på andra sidan Östersjön. Många härliga återförsäljare saluför våra produkter både i Sverige och Skandinavien. Dessutom driver vi en e-handel.

 

Om rollen

• Vi söker en kundmedveten spindel i nätet som drivs av utmaningar och resultat.
• Du arbetar med vårt affärssystem och e-handel både order, kundkontakt samt uppläggning av produkter och annat content.
• Du har direktkontakt med våra kunder varje dag per telefon och mail. Några dagar varje säsong besöker du en del av återförsäljarna i deras butiker.
• Du arbetar med vår lagerpartner i Borås och hanterar logistik- och affärssystem.
• Du arbetar med order, kundservice och aktiviteter för att bygga mervärde och stärka vår kundrelation. Du kan ge råd till kunderna beträffande material- och produktval.
• Din roll kommer även till viss del till beröra digital marknadsföring och det är ett stort plus om du har fallenhet för det skrivna ordet och förmåga att skriva produkttexter.
• Vi förutsätter att du kan Adobe Photoshop och har känsla för foto & bildredigering.
• Du är analytisk, behärskar Excel. Du ser möjligheter och har förmåga att planera och utveckla vår business på ett strukturerat sätt.

 

Din profil

Vi söker dig som är utåtriktad, organiserad och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder. Du är bra på system och älskar att ge god service. Du är positiv och initiativrik och gillar bild/form och fotografering. Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning samt goda kunskaper om kläder och skor, kanske till och med inom design och konstruktion? Tycker du om en liten arbetsplats med högt i tak, där du få bidra med ett enormt driv och fokus på affärsutveckling, och ges stora möjligheter att utveckla och utvecklas? Då är vi rätt för dig!

Ansökan

Skicka din ansökan redan idag med CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande i Stockholm och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag, som är den 20 oktober 2021. Välkommen att så snart som möjligt skicka din ansökan! Skicka din ansökan till ansok@DahlinByEberstal.se och skriv ANSÖKAN i ämnesfältet.

Övriga fakta

Tillsvidare anställning deltid / heltid, beroende på dina förutsättningar. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från Stockholm, Kungsholmen.