hej

1. RYGGSÄCKEN
I höst är ryggsäcken som väska i fokus när det gäller herrmode. Praktisk förvaring eftersom du får båda händerna fria. Hos Dahlin hittar du exklusiva modeller i buffelskinn. Välj mellan svart och brunt. Obs! dahlins ryggsäckar lanseras i november-december.

2. “BUSINESSMANNEN”
Denna höst är det trendigare än någonsin att klä sig “business”. En väldressad look med stort fokus på kavaj och snygga skjortor. Skjortorna hittar du såklart hos Dahlin. En klassiskt randig fungerar alltid, en enfärgad med detaljer ger ett lagom intryck och de mönstrade gör att du sätter “knorr” på businesslooken.

3. BLOMMIGT
Det kan kännas som att blommigt hör våren till men faktum är att det är ett väldigt fint mönster även till hösten. Denna höst är det dessutom en riktig trend, både färgglada varianter och mer dämpade. Vi på Dahlin har flera olika blommönstrade skjortor att välja mellan.

4. MURRIGA FÄRGER
När hösten kommer är det alltid trevligt med murriga färger, i år är det dessutom trendigare än vanligt. Vinrött och marinblått är exempelvis två omtyckta färger. Hos Dahlin hittar du den bekväma och snygga merinotröjan i dessa två färger. Tillverkad av finaste merinoullen från Baruffa.

5. VÄSTEN
Västen är ett intressant plagg som har kommit och gått genom åren. I höst är den här för att stanna. Det roliga med västen är att du kan kombinera med olika tröjor och skjortor för att få olika looks. Detta gör att du får en bredare garderob och får större användning av dina kläder. Dahlin har två varianter. En mer klassisk modell och en mer sportig. Båda tillverkade i kokt ull.