En mönstrad skjorta är alltid ett säkert kort till fest. Är du en person som vanligtvis klär dig i enfärgade och enklare skjortor så kan det räcka med en mönstrad modell för att du ska känna dig mer festlig. Kör som den är eller använd en kavaj till. Matcha med ett par finbyxor eller jeans. Ju mörkare jeans desto mer stilfullt och propert.

Här tipsar vi om den vackra Ängelskjortan och den Multifärgade skjortan med ränder- och paisleytryck. Vi har självfallet fler snygga skjortor som passar utmärkt till fest: dahlinsweden.com/skjortor

En enfärgad skjorta kan också vara väldigt fin och ger ett elegant intryck. Vi vill rekommendera en av våra skjortor med avvikande krage. Det ger en fin detalj som lyfter outfiten utan att du sticker ut för mycket. Perfekt om du vill ha en mer elegant look eller för festen med en något striktare klädkod. (Se gärna vårt tidigare inlägg angående klädkoder för män.)

Nedan ser du två av våra modeller i vitt men vi har även andra färger som du kan matcha din övriga klädsel med. Skjortor som passar fint både till vardags och fest.

Skorna är ett viktigt inslag för att skapa en komplett outfit och för att göra dig festfin. Ett par putsade skinnskor eller klassiska brougeskor fungerar alltid, men vill du piffa upp din look ytterligare så skulle vi vilja tipsa om våra skor More eller Tapora. Två modeller som sätter pricken över i:et i vilken outfit som helst.

Fler snygga skor till vardags och fest hittar du i vår webshop eller hos en dahlinbutik nära dig: dahlinsweden.com/skor