Under trettondagen fotograferades Dahlin by Eberståls höst/vinterkollektion för 2021 i vackra Görvälns slott. Även om det ännu är ett tag tills att kollektionen kommer finnas i butik, erbjuder vi redan nu en sneek peak från fotograferingen.

Som modeller för AW21-kollektionen har vi anlitat den välkände skådespelaren Ola Rapace, just nu aktuell i Stjärnorna på slottet på SVT, samt fitnessathleten Ako Rahim.


Dagen började tidigt med en biltur till slottet. Under sessionen fotograferades närmare 50 olika outfits och våra modeller klarade av otaliga klädbyten - både inne och ute i den kalla vinterkylan - med bravur och otrolig professionalism.

Kläder i hög kvalitet med skön attityd, en härligt slottsmiljö på Görvälns slott, vår skickliga fotograf Dan Norrå och våra stiliga modeller Ola Rapace och Ako Rahim är en svårslagen kombination. Resultatet är fantastiskt! Vi ser verkligen fram emot att visa upp det för er, våra trogna kunder.


En hel del spännande nyheter ingår i den nya kollektionen. Vi kan lova att ni kommer få se en kampanj med riktigt snygga bilder när kollektionen lanseras.

 

Följ med oss här på hemsidan, prenumerera på vårt nyhetsbrev (registrera dig längst ner på hemsidan), eller följ oss på Instagram och Facebook för att vara först med att se nyheter och annat. Vi hoppas ni kommer bli lika förtjusta som vi!