Dahlin By Eberståls höst- och vinterkollektion för 2021 fotograferades på trettondagen på Görvälns slott. Även om det tar ett tag tills kollektionen finns i butik erbjuder vi dig redan en liten sneak peek, bakom kulisserna, från fotograferingen här nedan.

Som modeller för AW21-kollektionen har vi anlitat välkände skådespelaren Ola Rapace, just nu aktuell i Stjärnorna på slottet på SVT och fitnessathleten Ako Rahim.


Dagen började tidigt med en biltur till slottet. Under sessionen fotograferades närmare 50 olika outfits och våra modeller klarade av otaliga klädbyten -både inne och ute i den kalla vinterkylan- med bravur och otrolig professionalism.

Kläder i hög kvalitet med skön attityd, en härligt slottsmiljö på Görvälns slott, vår skickliga fotograf Dan Norrå och våra stiliga modeller Ola Rapace och Ako Rahim är en svårslagen kombination. Resultatet är fantastiskt! Vi ser verkligen fram emot att visa upp det för er, våra trogna kunder.


En hel del spännande nyheter ingår i den nya kollektionen som fotografererades. Vi kan lova att ni kommer få se en kampanj med riktig snygga bilder när kollektionen lanseras.

 

Följ med oss här på hemsidan, prenumerera på vårt nyhetsbrev (registrera dig längst ner på hemsidan) och följ oss på Instagram och Facebook för att vara först att se nyheter och annat. Vi hoppas ni kommer bli lika förtjusta som vi!