Är du på jakt efter en snygg väska? I detta inlägg delar vi med oss av herrväskor för olika tillfällen. Vi har både portföljer, ryggsäckar, axelväskor och weekendbags i vårt sortiment. Samtliga av äkta skinn med hög kvalitet.

PORTFÖLJER

En praktisk och snygg portfölj är ett måste för den stilmedvetne mannen, och passar bra i de flesta jobbsammanhang. Vår eleganta lap-top portfölj är handgjord i elegant, krokopräglat skinn som bara blir snyggare med användning. Buffellädrets naturliga skiftningar ger portföljen en unik lyster och och exklusiv look. Finns tillgänglig i nyanserna grönt och brunt.

 

AXELVÄSKOR OCH RYGGSÄCKAR
Om en portfölj inte riktigt är din stil eller om du vill ha något mindre strikt till vardags, så är en axelväska eller ryggsäck passande. Här har du händerna helt fria och du kan enkelt få till både en snygg och praktisk outfit.

Axelväskan är den perfekta herrväskan som passar lika bra till skjortan som till t-shirten. Ryggsäcken är en stor trend just nu men det är ingen som har sagt att det måste vara den tradionella sportiga varianten. Stilmedvetne mannen väljer en modell i skinn.

WEEKENDVÄSKOR
Ska du ut och resa 2018? Då behöver du helt klart en weekendväska. Vår modell är stor och rymlig, vilket ger plats för det mesta som du behöver ha med dig. Den har dessutom gott om fack såväl invändigt som utanpå. Res med stil!

När vi ändå pratar om resor så vill vi tipsa om våra snygga necessärer med bra plats för dina hygienartiklar. Inredningen består av fyra stora fack där exempelvis deo och parfym står stadigt. I det stora öppna facket i mitten kan du lägga schampo och rakgrejer.